🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Eylül ayında aldımBu topaklanmis yeni mi aldınız
Satıcıyla iletişime geçtim kullanıma engel değil bozuk ürün siyahlaşır dedi sizce kullanmayayım miŞuan bozulmaya başlamış size gelmeden önce çok beklemiş sanırım kullanmasaniz daha iyi olur
taze ürün böyle topaklı olmuyor rengide koyulaşmış birazSatıcıyla iletişime geçtim kullanıma engel değil bozuk ürün siyahlaşır dedi sizce kullanmayayım mi
Aldığınızda böyle değil ise ortamdan kaynaklı olabilirBen alalı 2 ay oldu sizce 2 ayda olabilecek bir durum mu yoksa satıcıda mı sorun var
Multi vitamin olarak gerwit yeterli olur elinde varsaPeki tekrar vitamin alayım mı gervit-w aynı etkiyi sağlar mı mutavitle
Tüy vitamini alabileceğim güvenilir satıcı önerebilir misinizMulti vitamin olarak gerwit yeterli olur elinde varsa
Kanatlıoil multi vitamin geniş içerikli ve kalitelidir. Kullanabilirsiniz.Tüy vitamini alabileceğim güvenilir satıcı önerebilir misiniz
Anladım toz ürünlerde böyle sorunlar olabiliyor bende mutaviti bu yüzden orijinal kutuda alıyorum. Onun yerine Multi vitamin olarak gerwit b vitamini içinde BT amin Forte alabilirsin bunları buzdolabına koyarsan uzun süre bozulmadan kalırÜrünün bozuk olmadığını söyledi ancak kulanma konusunda çelişkide kaldım
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.