Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Tanıtım Naturem Bird Probiotic

Fotoğraf veya videoyla tanıtım.

Taha

Yönetici
Naturem Bird Probiotic

IMG_20231125_211319.jpg

Naturem Bird Probiotic Japon menşeili bir sıvı(canlı) probiyotik ürünüdür. Kuşlardaki yararlı bakterilerin sayısını arttırarak direnç kazanmalarına sağlar. Zararları bakterilerinde üremesini engelleyerek hastalık oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasını sağlar. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Yemden, mamadan ve sudan yararlanma oranını arttırır.

IMG_20231125_211112.jpg

İçeriği görseldeki gibi olup şu şekildedir;
Laktik Asit Bakterileri
-Lactobacilius fermentum
-Lactobacilius plantarum
-Lactobacilius rhamnous
-Lactobacilius casei
-Lactobacilius delbrueckii
Mayalar
-Saccharomyces cerevisiae
Diğerleri
Bacilius subtilis
Sodyum klorür çözeltisi
Organik şeker kamışı melası

IMG_20231125_211153.jpg

Kullanım şekli;
100 ml suluk (standar suluk) için 6-7 damla eklemeniz yeterlidir. Vitaminler gibi koyu sarı bir rengi ve yoğun bir kokusu var.

Genel Bakış
Ülkemizde çok fazla sıvı probiyotik ürün bulunmuyor. Bu anlamda bir seçenek olmuş. Ayrıca bölünmüş ürün almak istemeyenler için uygun fiyata orjinal kutuda bir probiyotik. Şuan piyasada bilinen çoğu pet ürün sitelerinde bulunuyor. Etkisine gelecek olursak yıllardır entrobac kullanan birisi olarak yeterli diyebilirim. Dışkıların düzgün formda olmasını sağlıyor. Probiyotik alırken başka seçenekler arayanlara tavsiye edebileceğim bir ürün.

Ronay

Yönetici
Ellerine sağlık teşekkürler hocam 🙏

Doukan

Yönetici
Emeğine sağlık hocam

Toz probiotic önemli olduğu kadar sıvı probiyotikte yararlı bakterilerin sayıca artmasına sebep olarak kuşun yediği yemden içtiği sudan fazlasıyla yararlanmasını sağlayan benimde kullandığım bir ürün