Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Ne Yapabilirim ?

TATLI ERİK

Mubiş Üye
Erkek muhabbet kuşu sürekli kafesi dibine inip kağıdı kemiriyor hadi normal olarak da çıkmıyor mecbur biraz kafese elini vurman lazım bu sefer de korkuyor öyle yapınca ben de onu korkutmak istemiyorum kağıdı kemirsin de istemiyorum bu küçük kafesin ızgaralığı yok maalesef öbür kafesimizin var o da çok büyük üretim için uygun olmadığını düşünüyorum büyüklüğünden ne yapabilirim kemirmemesi için bir de sürekli inip çıktığı için tozdan hapşırık tutuyor

Soru Ne Yapabilirim ?

Şöyle bir kanada bakmalısınız kanat bitleri orada belli olur. Birde kafesin tabanı ve üstüne beyaz örtü serin. Sonra kontrol edin. Birde kaşınma huysuzlu artıysa olma ihtimali yüksek. Bir makale yazarım akşam bu konuda.

Ronay

Site Kurucusu
Şöyle bir kanada bakmalısınız kanat bitleri orada belli olur. Birde kafesin tabanı ve üstüne beyaz örtü serin. Sonra kontrol edin. Birde kaşınma huysuzlu artıysa olma ihtimali yüksek. Bir makale yazarım akşam bu konuda.

Çözüm

TATLI ERİK

Mubiş Üye
Teşekkürler hocam internette karşıma çıkınca aval aval düşünüyordum acaba varmı diye benim kuşlarda heralde yok her zamanki gibi kendilerini temizliyorlar 😏