Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Ne Yedireyim, Vitamin Ilaç

murtizmeray

Forpus Üye
Selamlar
Sultan papağanım epeydir çok sağlıklı değil biliyorsunuz daha önceki postumda var. Uçamıyor zaten. Gut var ayaklarında. Masadan düşüp duruyordu ben de yerine koyuyordum. Ama iki gündür yem yiyecek durumda değil sıvı besliyorum. kuş bakan veteriner duydum gittim ticari davranış gösterildi. Yazıklar olsun. Bana avcılara gidebilirim diye tavsiye verdi bir de sözde! Kapıdan geri döndük kısacası. Allah'tan temennim iyi olması, yaşaması. Şimdi önerdiğiniz besin var mı onu soruyorum.

Süleyman E.

Yönetici
Çok geçmiş olsun bu süreçte aspur ağırlıklı ve dal darı ile besleyebilirsiniz haftada 2 defa mama verebilirsiniz. Diğer arkadaşlar da yazacaktır. Maalesef bazı veterinerler sadece paraya odaklı hareket edebiliyor, kısa vakitte sağlığına kavuşur inşâAllah kuşunuz 🤲🏻

murtizmeray

Forpus Üye
Çok geçmiş olsun bu süreçte aspur ağırlıklı ve dal darı ile besleyebilirsiniz haftada 2 defa mama verebilirsiniz. Diğer arkadaşlar da yazacaktır. Maalesef bazı veterinerler sadece paraya odaklı hareket edebiliyor, kısa vakitte sağlığına kavuşur inşâAllah kuşunuz 🤲🏻
Sağolun Allah razı olsun. Aspir normalde de hiç yemez ki çünkü sert içini çıkaramıyor. Ay çekirdeği ve sultan yemindeki diğer darıları yiyordu.
Ama şimdi hasta kuş özel mama kullanmak zorundayız. Toz halinde ve ezilmiş sıvı halde. 🤲👐

Süleyman E.

Yönetici
Sağolun Allah razı olsun. Aspir normalde de hiç yemez ki çünkü sert içini çıkaramıyor. Ay çekirdeği ve sultan yemindeki diğer darıları yiyordu.
Ama şimdi hasta kuş özel mama kullanmak zorundayız. Toz halinde ve ezilmiş sıvı halde. 🤲👐
Ben aspiri kastetmedim. Aspur tohumu var sade kanarya yemi ondan yerse hareketlenmeye başlar can, karbonhidrat deposu kuşları baya canlandırıyor.

images (33).jpeg

murtizmeray

Forpus Üye
Açıkçası iki gündür dün bugün normal bir şey darı yemedi. Sadece sıvı verdim. Başka neler verebilirim?
Nohut unu sulu bulamaç yer mi? Örneğin...?
Muz yer mi? vs....

alper_eral

İspinoz Üye
Selamlar
Sultan papağanım epeydir çok sağlıklı değil biliyorsunuz daha önceki postumda var. Uçamıyor zaten. Gut var ayaklarında. Masadan düşüp duruyordu ben de yerine koyuyordum. Ama iki gündür yem yiyecek durumda değil sıvı besliyorum. kuş bakan veteriner duydum gittim ticari davranış gösterildi. Yazıklar olsun. Bana avcılara gidebilirim diye tavsiye verdi bir de sözde! Kapıdan geri döndük kısacası. Allah'tan temennim iyi olması, yaşaması. Şimdi önerdiğiniz besin var mı onu soruyorum.
Vitamin takviyesi yapın hastalığına uygun vitaminler verin hasta kus bakım yemi diye karadeniz Pete satılan bir yem var onuda verebilirsiniz yumurta maması verin protein alsın güçlensin