🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Pankreoflat reçetesiz satılmıyormuş. Birazdan veterinere gidip yazdıracağım. Zaten İzmir'de olduğum için burada çok kanatlı uzmanı var.Evet pankreas sorunu var. Gidemezseniz veterinere ki kanatlıdan anlayan bulmanız gerek. PANKREOFLAT alıp 3 gün kullanıp bize dışkı fotosu atabilirsiniz. Tam dolu suluğa 1 pirinç tanesi kadar ekleyin. Her gün tazeleyerek uygulayın.
Bu arada tamamen katı yapmıyor şu anda, sulu ishal gibi. Hiç ürat yok. Dışkısı ya kahverengimsi ya da beyaz.Evet pankreas sorunu var. Gidemezseniz veterinere ki kanatlıdan anlayan bulmanız gerek. PANKREOFLAT alıp 3 gün kullanıp bize dışkı fotosu atabilirsiniz. Tam dolu suluğa 1 pirinç tanesi kadar ekleyin. Her gün tazeleyerek uygulayın.
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Geçici olduğunu düşünüyorum zira halsizlik, iştahsızlık, kabarma vb. semptomlar henüz yok. İnşallah söylediğiniz gibi ödem de yoktur.Öncelikle geçmiş olsun,
Pankreas enzimlerinin düzenli salgılanmaması ve geçiçi olarak görevini yerine getiremediğinden kaynaklı bir pankreas sorunuysaRonay hocamızın söylediği pankreoflat isimli enzim takviyesi ve kaliteli bir probiyotikle sorununuz çözülecektir.Pankreoflat bir ilaç değil enzim takviyesidir 3 ile 7 gün arası kullanabilirsiniz hic bir sorun olmaz.
Bilmenizi istediğim konu şu ki eğer kuşunuzda pankreas ödemi varsa ve daha öncesinde böyle bir deneyiminiz yoksa (bunu ancak kanatlı uzmanının muayenesi ve teşhisiyle öğrenebilirsiniz) maalesef tedavi süreci cok uzun ve coğu zaman ölümle sonuçlanan bir rahatsızlık. Ayrıca internet ortamında pankreas sorununa kesin çözüm adı altında okudugunuz yada gördüğünüz sarımsaklı su tedavisi veya sodalı su tedavileri de ilk başta bahsettiğim enzimlerin düzensiz salgılandığı geçici dönemlerin tedavisi dısında hiç bir işe yaramamaktadır. 4 aylık uzun uğraşlar ve farklı tedaviler sonucunda maalesef kuslarımdan birini pankreas ödemi yüzünden kaybettim umarım bir an önce iyileşir tekrardan geçmiş olsun.
Ben genellikle Entrobac probiyotik kullanıyorum ve çok faydasını gördüm. Sizin önereceğiniz probiyotiği de çok merak ettim, hem faydası olursa ben de çevreme tavsiye ederim. Özelden yazarsanız çok sevinirimRica ederim.Bu hastalık cok sinsi iştahsızlık,halsizlik ve kabarma gibi semptomlar cogu zaman görülmez hatta kötü senaryoyu konusursak öleceği ana kadar bile hic bir semptomla karsılasmazsınız.Sorununuz geçiciyse ve inşallahta öyledir soda,karbonat ve sarımsak tedavilerine hic gerek kalmadan pankreoflat size yardımcı olacaktır.
Ayrıca sitede ürün marka ismi vermek sorun teşkil ediyormu bilmiyorum eğerRonay beyin onayı olursa size enzim takviyesi acısından zengin icerikli bir probiyotik önerebilirim onu kullanmanız tedavi sürecinde size daha fazla yararlı olacaktır.
Bu konu sağlıkla ilgili olduğundan ilaç veya takviye ismi önermenin sakıncalı olacağını pek sanmıyorum. Reklamı yapılmadıkça, faydası olur diye önermenin bir sakıncası yoktur sanırım.Rica ederim.Bu hastalık cok sinsi iştahsızlık,halsizlik ve kabarma gibi semptomlar cogu zaman görülmez hatta kötü senaryoyu konusursak öleceği ana kadar bile hic bir semptomla karsılasmazsınız.Sorununuz geçiciyse ve inşallahta öyledir soda,karbonat ve sarımsak tedavilerine hic gerek kalmadan pankreoflat size yardımcı olacaktır.
Ayrıca sitede ürün marka ismi vermek sorun teşkil ediyormu bilmiyorum eğerRonay beyin onayı olursa size enzim takviyesi acısından zengin icerikli bir probiyotik önerebilirim onu kullanmanız tedavi sürecinde size daha fazla yararlı olacaktır.
Bu konu sağlıkla ilgili olduğundan ilaç veya takviye ismi önermenin sakıncalı olacağını pek sanmıyorum. Reklamı yapılmadıkça, faydası olur diye önermenin bir sakıncası yoktur sanırım.
Bizde genellikle entrobac kullanıyoruz ama tüm takviyelerde olduğu gibi duruma göre ihtiyaç neyse ona göre hareket etmekte fayda var.Ben genellikle Entrobac probiyotik kullanıyorum ve çok faydasını gördüm. Sizin önereceğiniz probiyotiği de çok merak ettim, hem faydası olursa ben de çevreme tavsiye ederim. Özelden yazarsanız çok sevinirim![]()
Çok sağolun çok teşekkür ederim, söylediğiniz probiyotiği araştırıp mutlaka alacağım. İnşallah işe yararPankreoflatı her gün bir tableti dış kabuğunu soyup toz haline gelecek şekilde ezin ve çay kaşığının ucuyla yarım suluğa günlük tazeleyerek verin enzim takviyesi olduğu icin 7 güne kadar devam edebilirsiniz herhangi bir sorun olmaz pankreoflat kullanımının ardından önerdiğim probiyotiğide duruma göre 3 ile 7 gün üste üste hergün tazeleyerek kullanabilirsiniz.
MRb merakımı cezberek 13 protobotik gördüm satın aldım denemedim. Ciddi bu ürün memnumusun. Bende kullanmayı düşünüyorum.Tyson Cactus Zyme Probiyotik
ENZİMLER:
Beta Glucanase 57.000 CU/KG
Alpha Amylase 1.150 SKBU /KG
Proteaz 24.000 PU/KG
Hemiselülaz 17.000 HCU/KG
Endo 1.4 Beta-Ksilinaz
3.375.000 EPU/KG
Merhaba geçmiş olsun. 4 7 gün proyobotik ile deneyin zira geçmezse ilaç vermenizi öneririm.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.