Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Papaganim Nasil Alistiricam

sultanımmm

İspinoz Üye
Merhaba ben bir hafta önce erkek yavru bir sultan papağanı aldım ama ne öttü şimdiye kadar ne elime geldi elimi kafese her koyduğumda tisliyor elimi parçalıcak gibi kanatıyor nasıl alistiricam dal dari veriyorum elimle

Süleyman E.

Yönetici
sultanımmm sultanımmm, Hoş geldiniz, bu biraz zaman alabilir günlük belli aralıklarla onunla ilgilenin dal darı yöntemi güzel ama daha yavru olduğu için böyle sakin durması normal yemi yere bir kap için de koyun zamanla ısırma olayı da biter inşâAllah

sultanımmm

İspinoz Üye
sultanımmm sultanımmm, Hoş geldiniz, bu biraz zaman alabilir günlük belli aralıklarla onunla ilgilenin dal darı yöntemi güzel ama daha yavru olduğu için böyle sakin durması normal yemi yere bir kap için de koyun zamanla ısırma olayı da biter inşâAllah
Merhaba teşekkürler az önce biraz dal darı verdikten sonra sevdim ısırmadı bir süre ama elime gelmiyor hala