🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur…
Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruPapağanımda Sorun Yok Yemini Yiyor Enejik Ama Dışkısı Böyle Olunca Merak Ettim
Merhaba alalı 10 gün olmuştur 3 gündür böyle diğer günler de buna yakın renkteydi ama suyunu içiyor yemini yiyor enerjisi de var yaklaşık 4 aylık yavru diye böylr olabilir mi yada yem değişikliğinden yavru olduğu için şuan muhabbet kuşu yemini yediriyorum
Ben daha yavru diye bunu almıştım gittiğim yerde hepsi karışık yem olunca mecbur bunu aldım yemini değiştiririm peki dışkısı bu yüzden mi sarı hasta değildir dimi ve cevabınız için teşekkür ederim
Dışkı başka bir hastalıktan olmuştur diye düşünüyorum yemden değildir muhabbet kuşu yemi sultanın karnını doyurur ama ihtiyaçlarını karşılamaz ben sizin muhabbet kuşu zannettiğim için sindirim sistemi farklıdır dedim hocalar daha net cevap verecektir
İmkan varsa probiyotik ve vitamin kullanın. Kafeste kum yok ise kuş kumu bulundurun. Yediğine bağlı olarak olabilir bir rahatsızlık belirtiside olabilir. Emin olmak için gozlemleyin. Bu konudan takip edelim. Yem su dışında birşey yedi mi