Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Papağanımda Yeşil Renk

umut3200

İspinoz Üye
Merhabalar bu sabah uyandığımda kuşumun gaga ucunda yeşil bir renk olduğunu gördüm ilk önce agzının kirlenmiş olabileceğini düşündüm ama sonra popo deliğinde yeşil bir renk olduğunu farkettim suyunu ve altını her gün değiştiriyorum yemeğini 2-3 günde bir değiştiriyorum (yani her acıktığında) sizce sorun ne olabilir ? alttaki linklerde dışkı durumu gaga rengi ve popo deliği rengi var

Ronay

Yönetici
Merhabalar, maalesef videolar açılmıyor dışkıları ve kuşu foto olarak atar mısınız?

umut3200

İspinoz Üye
Merhabalar, maalesef videolar açılmıyor dışkıları ve kuşu foto olarak atar mısınız?
1000017636.jpg
1000017633.jpg
1000017632.jpg

Ronay

Yönetici
Bakteriyel bir enfeksiyon başlamış orta seviye bir antibiyotik geçirecektir. Veteriner her zaman öneririz bu durumda ama gidemezsenizde yazacaklarıma bakabilirsiniz. Çoğu Veterinerde satılıyor veya sosyal medyadan aratın. Petshoplarda bulunmaz. Bulabilirseniz vitaform, Neo terramycin bunları bulamazsanız biraz daha ağırı kolay bulunan sulphamezatine alıp 4 gün her gün suyuna 1 damla ekleyip kulanınız.

umut3200

İspinoz Üye
Bakteriyel bir enfeksiyon başlamış orta seviye bir antibiyotik geçirecektir. Veteriner her zaman öneririz bu durumda ama gidemezsenizde yazacaklarıma bakabilirsiniz. Çoğu Veterinerde satılıyor veya sosyal medyadan aratın. Petshoplarda bulunmaz. Bulabilirseniz vitaform, Neo terramycin bunları bulamazsanız biraz daha ağırı kolay bulunan sulphamezatine alıp 4 gün her gün suyuna 1 damla ekleyip kulanınız.
Tesekkurler peki sizce sebepleri neler olabilir nasil koruyabiliriz onu bundan?

Ronay

Yönetici
Burada kaliteli yem seçimi, temizlik çok önemli, sıcak havalarda suları sık sık değiştirin bakteri oluşumunu engellemek için sulukları düzenli yıkayınız. Birde 15 günde bir vitamin vererek bağışıklığını güçlendirmeniz yetecektir.