Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Cinsiyet Paşa’nın Cinsiyeti Nedir

Cinsiyet Belirleme.

Minikkuşpaşa

İspinoz Üye
Öncelikle tüm forum üyelerine merhaba :) Her canlının tüyü kadar ömrü olsun 🙏
Dün muhabbet kuşu sahiplendim adını Paşa koyduk ☺️ Yeme daha yeni düştü. Tabi ki öncelikle canı sağolsun dişi de olsa erkekte olsa ancak sonradan şok olmak istemem adını Paşa koyduk sonuçta 😀 Cere renklerine internetten baktım ama aynı cere türü hem erkek kuştada var hem dişide de pek anlayamadım 🥹 bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Paşa’nın fotoğrafını ekliyorum

Ekli dosyalar

• IMG_0802.jpeg
    IMG_0802.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 25

Taha

Yönetici
Öncelikle tüm forum üyelerine merhaba :) Her canlının tüyü kadar ömrü olsun 🙏
Dün muhabbet kuşu sahiplendim adını Paşa koyduk ☺️ Yeme daha yeni düştü. Tabi ki öncelikle canı sağolsun dişi de olsa erkekte olsa ancak sonradan şok olmak istemem adını Paşa koyduk sonuçta 😀 Cere renklerine internetten baktım ama aynı cere türü hem erkek kuştada var hem dişide de pek anlayamadım 🥹 bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Paşa’nın fotoğrafını ekliyorum
Merhabalar aramıza hoşgeldiniz 😊 paşaya maşallah tüyü kadar ömrü olsun inşallah. Cere kısmını daha yakından çekebilir misiniz