Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Poposu Kakalı Be Tırnakları Siyah Kuşum Hasta Mı

Halime

İspinoz Üye
Merhabalar uzuuun süredir bir kuşum olsun istiyordum fakat ailesinden ayırıyo gibi hissettiğim için bir turlü gidip almaya içim el vermedi. Dün bir tanıdıgın tanıdıgı kusunu sahiplendirmek istediğini söyleyince sahiplendik. Kuş üç yaşındaymış. İnanılmaz ürkek bir dişi kuş. Poposunda kakalar var tırnaklarıda siyah çok pimpirikliyim googleda hasta olabileceği yazıyor. Popodakiler dışkılamayı engellemiyor. Yeni tanıştıgımız için ele gelmiyor. Hunharca alıncada çıldırıyo. Birisi bu hastalık mı beni aydınlatırsa sevinirim. Lütfen gercekten bilgisi olan yazsın çünkü çok endişeliyim

Halime

İspinoz Üye

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240814_111722_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20240814_111722_com.android.gallery3d.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 13

Taha

Yönetici
Kafes tabanına beyaz bir peçete serip diski sonrası resim atabilir misiniz çok net görünmüyor. Kuşun enerjisi iştahı nasıl.

Halime

İspinoz Üye
Kafes tabanına beyaz bir peçete serip diski sonrası resim atabilir misiniz çok net görünmüyor. Kuşun enerjisi iştahı nasıl.
Yeni geldiği için farkı anlamoyorum bazen o astıgım şeyle oynuyo ötüyo yemde yiyo. Şimdi burda bi pet şop var oraya götürüp göstericem belki halinden anlar. Dediğinizi de yaparım

Taha

Yönetici
Yeni geldiği için farkı anlamoyorum bazen o astıgım şeyle oynuyo ötüyo yemde yiyo. Şimdi burda bi pet şop var oraya götürüp göstericem belki halinden anlar. Dediğinizi de yaparım
Eğer hastalık varsa petshopun vereceği vitaminler bir işe yaramaz. İlaç kullanmak gerekir.Yeni gelme sebebiyle oluşan bir ishal ise probiyotik ve dal darı almanız yeterli olacaktır. Bunu dediğim gibi peçete üzerinde görerek daha net yorum yapabiliriz.

Halime

İspinoz Üye
Eğer hastalık varsa petshopun vereceği vitaminler bir işe yaramaz. İlaç kullanmak gerekir.Yeni gelme sebebiyle oluşan bir ishal ise probiyotik ve dal darı almanız yeterli olacaktır. Bunu dediğim gibi peçete üzerinde görerek daha net yorum yapabiliriz.
Bugun kafes değişikliği yapıp oecete sericem petşoptaki abi bi sorun yok gibi görünüyo dedi iştahıda nesesi de yerinde benden korkuyo surekli konuşuyorum onunla bu arada abi 9 aylık gibi görünüyor dedi bu yastan sonra konuşır mu

Taha

Yönetici
Bugun kafes değişikliği yapıp oecete sericem petşoptaki abi bi sorun yok gibi görünüyo dedi iştahıda nesesi de yerinde benden korkuyo surekli konuşuyorum onunla bu arada abi 9 aylık gibi görünüyor dedi bu yastan sonra konuşır mu
9 aylık genç bir yaş konuşabilir hafif sizi zorlasada sabırlı olun