Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Röhnfried Entrobac Hk.

Ramiz

Tecrübeli Üye
Arkadaşlar başlıktaki ürünü internetten bölünmüş olarak aldım rengi önceki kullandıklarıma göre biraz daha koyu sarı gibi geldi akşama yükleyeceğim bendeki ürünün resimlerini
Benim gibi ürünü yeni alan yada elinde olan varsa rengini net görebileceğimiz resim yükleyebilirmisiniz.
Ürün içeriği rengi dahada koyulaştı falan yazılmış bi kaç yerde

Süleyman E.

Yönetici
Merhaba hocam koyulaştırma da olabilir tarihle ilgili bir sıkıntısı var mı diye düşündüm kullanan arkadaşlar yazacaktır.

İpek..s

Yönetici
Merhaba benim aldığım entrobac aksine daha açık renkli Gr pet ten almıştım görsel atardım ama şuan telefonun kamerası işlevsel değil bu yüzden Google den bulursam eklerim

Son düzenleme:

Ramiz

Tecrübeli Üye
IMG_20240425_190918.jpg
IMG_20240425_191017.jpg

Ramiz

Tecrübeli Üye
Forumda anlaşılan birtek ben kullanıyorum ürünü oysa hemen hemen herkes tavsiye olarak bu ürünü öneriyor kimse görsel yükleyemedi acaba bendemi kullanmasan :):):)

İpek..s

Yönetici
Forumda anlaşılan birtek ben kullanıyorum ürünü oysa hemen hemen herkes tavsiye olarak bu ürünü öneriyor kimse görsel yükleyemedi acaba bendemi kullanmasan :):):)
Hocam ben yükleyemiyorum ama şunu söyleyebilirim bende olan çok daha açık renkli nereden aldığınızin da çok önemi var
Bu ürünü satan Karadeniz pet veya Gr pet ile iletişime geçip yeni gelen entrobaclar böyle mi diye fikir alabilirsiniz

Taha

Yönetici
Entrobacta bu sorun ya üretilen partide oluyor ya da başka birşeyden benimde bı söylediğim ile bı söylediğimi tutmuyor. Biri bembeyaz oluyor biri krem gibi biri böyle sarı. Grpete özel bir durum değil akyol falanda denedim. Ama kuşlarda bir sorun yaratmadi

Ramiz

Tecrübeli Üye
İpek..s İpek..s, Taha Taha, Karadenizpet ten alındı bu ürün
Önceden gr petten aldıklarım açık renkliydi son iki sefer böyle olunca kafa karışıklığı yarattı

Ramiz

Tecrübeli Üye
cam şişede yollanmıştı kapağı kenarlardan dökülmesine sebeb olmuş kargoda o yüzden şişeyi değiştirdim