Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Sabah Kuşun Gözünü Böyle Buldum

Emre

Mubiş Üye
Az önce kuşların üstünü açtım dişi kuş yuvalığın girişinde gözü bu şekil duruyordu ne olmuş olabilir

Soru Sabah Kuşun Gözünü Böyle Buldum

Şuan için büyük problem yok. Hocam parazit için ense damlası yap muhakkak. Tünekleri kontrol et muhakkak sivri kısımları törpüle veya tüneği değiştir. B vitamini takviyesi yap yeterli olacaktır. Eğer gözü kızarır ise şişer ise yazın muhakkak.

Ronay

Yönetici
Merhaba Emre hocam. Kuluçka var mı? En son ne zaman parazit ilacı yaptınız?

Ronay

Yönetici
Şuan için büyük problem yok. Hocam parazit için ense damlası yap muhakkak. Tünekleri kontrol et muhakkak sivri kısımları törpüle veya tüneği değiştir. B vitamini takviyesi yap yeterli olacaktır. Eğer gözü kızarır ise şişer ise yazın muhakkak.

Çözüm

Emre

Mubiş Üye
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim