Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Sevda Papağanım Isırıyor

asliguven

İspinoz Üye
Merhaba arkadaşlar, sırf bunu sormak için üye oldum sevda papağanım 22 gündür benimle. Aldığım yer yaklaşık 1 buçuk 2 aylık olduğunu söyledi. Aldığımda gagasındaki siyahlik henüz gecmemişti daha yeni geçti tamamiyle. Ilk baslarda hic ısırmıyordu. Elime geliyor elime alışkın. Ama son 1 haftadır etimi kopartıyor. Ellerim kan içinde kaldı. Elimi çekmedim hiç tepki vermiyordum alısmasin diye ama kopartmaya başladığından beri ister istemez çekiyorum ve bağrıyorum acıdan. Iyice alıştı o yüzden ne yapsam olmadı nolur yardım edin. Gaga tası var sürekli onla cebelleşiyor. Elimden yem yiyor. Hiçbir sıkıntımız yok başka. Ama parmaklarım kan içinde kaldı ne yapmam lazım 😔

Ekli dosyalar

• 20240325_131723.jpg
    20240325_131723.jpg
    920.2 KB · Görüntüleme: 27

Süleyman E.

Yönetici
Öncelikle hoş geldiniz foruma kemirgen canlılar olduğu için birazda alışkanlık haline getirmiş her halde bu ufaklık dediğiniz hareketleri yapmaya başladığı zaman başka bir şeye alıştırmak lazım kemirmesi için arada havuç olabilir kalamar olabilir dal darı olabilir bu şekilde bir deneyin derim inşâAllah vaz geçer kısa vakitte

asliguven

İspinoz Üye
Öncelikle hoş geldiniz foruma kemirgen canlılar olduğu için birazda alışkanlık haline getirmiş her halde bu ufaklık dediğiniz hareketleri yapmaya başladığı zaman başka bir şeye alıştırmak lazım kemirmesi için arada havuç olabilir kalamar olabilir dal darı olabilir bu şekilde bir deneyin derim inşâAllah vaz geçer kısa vakitte
Yorumunuz için teşekkür ederim deneyeceğim