Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Sevda Papağanım

asliguven

İspinoz Üye
Arkadaşlar merhabalar,

2 buçuk aylık sevda papağanım saaadece ve sadece bana kendini sevdirirken parmağımla yanağını sevdiğimde öğürme hareketi yapıyor. Yalnızca bana kendini sevdirirken yapıyor. Onun harici hiç yapmıyor. Bana kendi geliyor, kendi sevdiriyor ben zorla sevmiyorum hatta o bana zorla sürtünüyor ama bu öğürme hareketini neden yapıyor anlamadım. Sadece 1 kez yapıyor sürekli değil üst üste değil tekrar yok ve sadece parmağımla sevme hareketi yaptığımda oluyor bana bi yardımcı olur musunuz endişelenmeli miyim. Kakasi yemesi içmesi neşesi hareketleri her şeyi yerinde hiçbir sorunu yok kumunu da düzenli kullanıyor

TATLI ERİK

Mubiş Üye
Sizi sevdiği için olabilir videosunu atabilir misiniz streamble üzerinden bağlantıyı kopyalayıp buraya yapıştırın

htchaticeonem9

Mubiş Üye

Video biraz geç geldi. Yalnızca başını böyle severken yaptığının altını çizmek isterim. Kumu var her şeyi normal
Belki siz başını okşayınca rahatladığı için boğazını genişletiyor olabilir. Tecrübeli üyeler daha sağlıklı yorum yapacaktır 👍🏻