Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Sevda Papağını Egitimi Nasil Yapılır ?

beyza_1

İspinoz Üye
1
Merhaba 2 gun once bir sevda papagani aldim aldigim yer bana 30-40 gunluk oldugunu söyledi ilk gun yemedi su icti ikinci gun ise (bir kusum daha var kanarya ele alisik ve kacmiyor) kanaryama yem ve su degisikligi yapiyordum kanaryam kacmadi her zamanki gibi yemini ve suyunu verdim yemini dokerken onlerinde yaptim sonra onada ayni islemi yaptim ve kacmafi ilk basta yaklasinca bile çok kaçıyordu hala yemek yemiyordu daldari vermiştim o yemeyince kanaryamada verdim o yedigi zaman oda yemeye basladi kanaryam yemlige gidince oda yemlige gitti sanirim onu rol model olarak gorutor ve surekli yanina gitmeye calisiyor ayni odada bulunmalari bize alismasini etkilermi birde ona salincak verdim ustunden inmiyor onun guvenini nasil kazanabilirim ve bize alismasini nasil sağlayabilirim

Selçuk YÜKSEL

Forpus Üye
52
Bu iş sabır işidir hocam hiç acele etmeyin. bir süre ona yakın oturun ama onu görmezden gelin hiç ilgilenmeyin birkaç gün. Evet sizin için zor olacak ama yapmalısınız. sonra çok sakin çok kısık sesle yavaş yavaş ona yaklaşmalısınız. ilk sıralar yanında asla ai hareket yapmayın. Hatta ona bakmayın ilk günler. Zamanla her şey kendiliğinden yoluna girecektir.