Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Show Muhabbet Kuşu Eşleme

Emre

Mubiş Üye
ben dün bi erkek show muhabet kuşu aldım ama aldığım yer bunu alırsan bu pasif dedi biraz beklemen lazım uzun sürer dedi bende baskın arıyordum ama rengi çok hoşuma gittiği için aldım sorum şu şimdi 2 dişinin yanına attım biri normal jumbo diğeri rainbow ikisinede pas vermiyor aksine iksiylede zaman zaman dalaşıyor bunlar alışma süreci tabi daha dün geldi neyse sormak istediğim bu kuş hiç eş olamama ihtimali var mı 23 bilezikli kuş yaşıda normal

Soru Show Muhabbet Kuşu Eşleme

MaşâAllah güzel kuşlar. Bu dişiler den biri ile eş tutarsa yavrular kırık olacaktır ama yine de güzel iri yavrular gelir altlarından sizin yeriniz de olsan Parçalı Dişi ile eşlerdim güzel yavrular gelecektir altlarından.

Süleyman E.

Yönetici
Show kuşları ağır kuşlardır kalabalık ortamı sesi severler evde tek çift varsa sıkıntı olabilir ama iyi bir ortam hazırlanırsa yavru alabilirsiniz. Resimlerini eklermisiniz

Süleyman E.

Yönetici
MaşâAllah güzel kuşlar. Bu dişiler den biri ile eş tutarsa yavrular kırık olacaktır ama yine de güzel iri yavrular gelir altlarından sizin yeriniz de olsan Parçalı Dişi ile eşlerdim güzel yavrular gelecektir altlarından.

Çözüm

Emre

Mubiş Üye
Benimde amacım o hocam eş tutabilir yani böyle bir ihtimal var biri tutmaz dedi bana yine yanına show alman lazım dedi