Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Sizce Eş Olurlar Mı ?

Haticeaydsk

İspinoz Üye
merhabalar. Balkonuma gelen 2 tane kuşum vardı evde beslediğim. İkisi de bir yıl arayla evimizi şeçmişti. Sahiplerini de bulamayınca onlarla yaşamaya başladık. İlk zamanlar anlaşamıyorlardı ayrı kafeslerde durdular son iki aydır aynı kafeste duruyorlar ara ara bagrışsalar da birbirlerini kaşıyorlar seviyorlar. Benim sorum şu ki eş olabilirler mi sizce kafeste yuvalık var ama hiç içine girmiyorlar kapısında oyun oynuyorlar 😅 Bir de erkek olduğunu düşündüğüm sarı kuşum maviyi kuşu hiç tuneğe çıkarmıyor hep kafesin alt tarafında tutuyor onun yanına inip çıkıyor öpüyor kaşyor onu ama yukarı çıkmasını istemiyor 😂
IMG_9345.jpeg

Ekli dosyalar

• IMG_9344.jpeg
    IMG_9344.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 6

Süleyman E.

Yönetici
H Haticeaydsk, Merhaba 🙂 sarı yüz spangle olan kuşunuz kesin Erkek ama diğer Mavi kuşunuz için kesin bir şey söyleyemiyorum 😁 net bir kaç tane önden resmini eklermisiniz bana Erkek gibi geldi oda, ama yanıltıcı olabilir resimden dolayı

Haticeaydsk

İspinoz Üye
H Haticeaydsk, Merhaba 🙂 sarı yüz spangle olan kuşunuz kesin Erkek ama diğer Mavi kuşunuz için kesin bir şey söyleyemiyorum 😁 net bir kaç tane önden resmini eklermisiniz bana Erkek gibi geldi oda, ama yanıltıcı olabilir resimden dolayı
Buraya daha önce sormuştum dişi demişlerdi ben de hiç başından beri emin olamamıştım 😅 Erkekse eğer ikisi bi kafeste durmaları iyi mi kötü mü bilemedim Şuan 🤷‍♀️

Süleyman E.

Yönetici
H Haticeaydsk, Hayda bu tam bir delikanlı 😁 bir sıkıntı olmaz ama ikisinden biri baskınlık kurduğu için sarı yüz Erkek tüneğe çıkarmıyor. Ama şöyle yaparsanız daha güzel olur erkekler den birini hazır bir dişi ile değiştirin yavru alma şansınız olur güzel olur 👍🏻💯🙂

Haticeaydsk

İspinoz Üye
H Haticeaydsk, Hayda bu tam bir delikanlı 😁 bir sıkıntı olmaz ama ikisinden biri baskınlık kurduğu için sarı yüz Erkek tüneğe çıkarmıyor. Ama şöyle yaparsanız daha güzel olur erkekler den birini hazır bir dişi ile değiştirin yavru alma şansınız olur güzel olur 👍🏻💯🙂
Tüh dişi denildi diye hep ben de onlardan belki eş olur diyordum 🥴 Dediğiniz gibi yapsak güzel olur aslında ama bir kere kızgın bir dişi getirdiler evimize o dişi kuş iki kuşumuzu da ısırdı nerdeyse parçalayacaktı 😂 Hemen yollamak zorunda kaldık dedik heralde bunların ikisi eş tuttu meğerse ikisi de erkekmiş 🤷‍♀️ İkisi bir kafes de durur mu peki bu şekil baksak 😅