Ben kuşlarıma vitamin alacağım da sizce hangisi daha iyi hem normal zamanlarda hem de ürerim yapma aşamalarında
🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Eğer seçenekler bunlar ise hobi ya da nova multivitamin alın. İmkan varsa internetten alınBen kuşlarıma vitamin alacağım da sizce hangisi daha iyi hem normal zamanlarda hem de ürerim yapma aşamalarında Ekli dosyayı görüntüle 2302Ekli dosyayı görüntüle 2303Ekli dosyayı görüntüle 2304
İlaç değilde c vitamini ağırlıklı vitamindir içindekiler kısmını çekme şansınız olursa daha iyi olurHobi yi ben ilaç zannettim üzerine soğuk algınlığı yazınca
Ne yazık ki satan bir dükkan bilmiyorum. Belki veterinerlerde olabilir diyeceğim ama düşük bir ihtimal. Hepsiburada, Trendyol gibi uygulamalardan da mı sipariş veremiyorsunuz?Hocam maalesef bizim internetten ürün alamama gibi bir sıkıntımız var@htchaticeonem9, hocamın dediği vitaminler başka yerde bulunmuyor mu
Maalesef bizimkiler internete karşıNe yazık ki satan bir dükkan bilmiyorum. Belki veterinerlerde olabilir diyeceğim ama düşük bir ihtimal. Hepsiburada, Trendyol gibi uygulamalardan da mı sipariş veremiyorsunuz?
Tamam, siz bilirsiniz. Ben hiç denemedim ama belki daha iyidir.Taha hocamın önerdiği multivitaminden almayı düşünüyorum
Hayvanlar insanlar kadar dayanıklı değil üflesek tık diye gidecekler zaten çok etkilenmesinler diye vitamin kullanıyoruz bağışıklık sistemleri güçlü kalsın diye
Sadece doğal yollarla alınan vitaminler yeterli gelmeyebilir. Haftada 1 ya da 2 gün vitamin verdiğinizi düşünürsek, geri kalan günlerde sebze ve meyve zaten vererek beslenmeyi dengeliyorsunuz. Yani doğal vitaminler de alınmış oluyor.Bazı kişilere sordum vitamine hiç gerek yok vitamin de kimyasal maddeler içerir doğal yollardan vitamin igphtiyacını karşılayavpbilirsiniz dedi
Sadece doğal yollarla alınan vitaminler yeterli gelmeyebilir. Haftada 1 ya da 2 gün vitamin verdiğinizi düşünürsek, geri kalan günlerde sebze ve meyve zaten vererek beslenmeyi dengeliyorsunuz. Yani doğal vitaminler de alınmış oluyor.
Vitaminler kimyasal maddeler içerse de ilaç gibi değildir, fazla kullanılmadıkça zararı yoktur.
Tabii ki yine de siz bilirsiniz.
Maşallah iyi yesinler çok faydalı o onlaraZaten bende öyle düşündüm meyve sebzenin yanında vitamin verilmesi daha iyidir bizim kuşlar en çok ıspanağa bayılıyor nerden geldi bu sevgi anlamadım
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.