Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Sizce Hisal Mi Oldu

TATLI ERİK

Mubiş Üye
Dişi kuşum sadece ara sıra şeffaf sıvı dışkılıyor normal dışkısıda bı açık yeşil bı normal bu sefer biraz daha sulu dışkılıyor ve her sıvı dışkıdan sonra ayağıyla poposunu kaşıyor ne yapmalıyım

Süleyman E.

Yönetici
Hocam panik yapmayın 🙂 eğer bir kafes daha varsa o dişiyi o kafese alın varsa ayrı bir yemlik içinde aspur verelim dışkıyı toparlamak için kuşun hal ve hareketlerinde heyecanından bir sıkıntı yoksa bazen böyle durumlar olabiliyor. Bir sıkıntı olmaz inşâAllah benim de yaklaşık 20 den fazla kuşum var dışkıları bazen böyle gelen kuşlar olabiliyor gözlem ve takip önemli sadece hemen müdahaleye gerek duyulacak bir sıkıntı yoksa kuşta halsizlik uyuklama sıkıntı olacağını zannetmiyorum

TATLI ERİK

Mubiş Üye
Aspurum vardı hocam daha geçen gün bitti yumurta maması yapacağım bende bu durumu ilk defa yaşıyorum o yüzden acaba bı hastalığı mı var diye düşündüm zaten üflesen gidecekler cevabınız için teşekkür ederim 😊