🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur…
Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle Merhaba
kuşumda yumurta var sanıyordum ama veteriner bana ur olduğunu söyledi sizler de bakabilirmisiniz ♡
Kuşum 6 yaşında ve operasyonu kaldıramayabilirmiş sizce operasyon yaptırmalımıyım?
Fatonurcuk, Geçmiş olsun, bence operasyonu yaptırmayın bu şekilde siz elinizden geleni yapıp sağlıklı bir şekilde beslemeye devam edin inşâAllah uzun bir ömrü olur
Fatonurcuk, Geçmiş olsun, bence operasyonu yaptırmayın bu şekilde siz elinizden geleni yapıp sağlıklı bir şekilde beslemeye devam edin inşâAllah uzun bir ömrü olur
Yani sübhanallah... Nat Geo kanalında Vet belgeseli var biliyor musunuz oradaki veterinerler çok iyi gosteriyor iyi tedavi yaptıklarını.
Ben röntgen için ne ücret ödediğinizi sormak istiyorum
Geçmiş y