Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Hikayen Sizi Ailenin Iki Yeni Üyesi Ile Tanıştirmak Isterim ☺️

Hobiye nasıl başladığın veya siteye nasıl üye olduğun süreç.

İpek..s

Yönetici
Herkese merhabalar muhabbet kuşu hobisi ile başladığım bu yolda forpus'uda ailemize katmaya karar verdim sizinle de tanıştırmak istedim☺️🐦

Ekli dosyalar

• IMG_20230724_184101.jpg
    IMG_20230724_184101.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20230724_184114.jpg
    IMG_20230724_184114.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 10
  • IMG_20230724_184055.jpg
    IMG_20230724_184055.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:

Ronay

Yönetici
Maşallah 🧿 Hayırlı olsun ürkekler biraz forpuslar genelde, çok güzeller. Ben zamanında denedim çok aramız iyi olmadı. Sizin sevebileceğinizi düşünüyorum. Üretimde başarılı olursan İpek hocam bir üretim hikayesi yazmanı forumda beklerim adım adım 🙂

İpek..s

Yönetici
Çok teşekkür ederim 🙏
seveceğim muhtemelen yani 🥰 bir saat oldu sahipleneli
Başaralı olacağıma %100 eminim çünkü keyifle yaptığım her işte başarılı oldum

Tabi yazarım mutlaka ☺️ hobiye Yeni başlamışım gibi bir heyecan var içimde 🤭
Maşallah 🧿 Hayırlı olsun ürkekler biraz forpuslar genelde, çok güzeller. Ben zamanında denedim çok aramız iyi olmadı. Sizin sevebileceğinizi düşünüyorum. Üretimde başarılı olursan İpek hocam bir üretim hikayesi yazmanı forumda beklerim adım adım 🙂

Son düzenleme:

Taha

Yönetici
Maşallah çok güzeller tüyleri kadar ömürleri olsun inşallah. Sizede onlarada hayırlı olsun.

İpek..s

Yönetici
Maşallah çok güzeller tüyleri kadar ömürleri olsun inşallah. Sizede onlarada hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim 🙏 Taha hocam
Şuan geçici kafesteler bir kaç haftayı bulur yeni kafes almam kuşlar için sorun olmaz değil mi?

Süleyman E.

Yönetici
MaşâAllah çok güzeller aranız iyi olur umarım 🙂 bir de bir makalede okumuştum üretimleri için kolaylık sağlaması amaçlı akvaryum kuruyorlar suyun sesini duydukça bolluk bereketlik dönemi başladı diye yavrulama evresine giriyorlarmış 🙄😁 denemek lazım 😊

İpek..s

Yönetici
MaşâAllah çok güzeller aranız iyi olur umarım 🙂 bir de bir makalede okumuştum üretimleri için kolaylık sağlaması amaçlı akvaryum kuruyorlar suyun sesini duydukça bolluk bereketlik dönemi başladı diye yavrulama evresine giriyorlarmış 🙄😁 denemek lazım 😊
Sağolun hocam aramız iyi gibi yem dökme sonunu saymazsak ☺️ şuan hiç akvaryumu işin içine katmaya niyetim yok odayı onlara bırakmak üzereyim zaten hiç yerim Yok