Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Hastalık Sultan Papağanı Dışkısı Farklı

Hasta evcillee.

Ahmet Akif

İspinoz Üye
Dışkısı normalde olduğundan farklı gözüküyor. Hastamı bilmiyorum, veterinere götürülmesi gerekli mi yoksa başka bir şey mi var biliyorsan lütfen söyleyin.

Ekli dosyalar

• sul.jpg
    sul.jpg
    106.6 KB · Görüntüleme: 50
  • tan.jpg
    tan.jpg
    175.3 KB · Görüntüleme: 4

Hastalık Sultan Papağanı Dışkısı Farklı

Merhaba aramıza hoşgeldiniz kuşunuzun pankreas sorunu var veterinere götürme şansınız varsa mutlaka götürün tedavisi olduğunu düşünmüyorum diğer arkadaşlar da görüş bildirecektir
Geçmiş olsun

İpek..s

Yönetici
Merhaba aramıza hoşgeldiniz kuşunuzun pankreas sorunu var veterinere götürme şansınız varsa mutlaka götürün tedavisi olduğunu düşünmüyorum diğer arkadaşlar da görüş bildirecektir
Geçmiş olsun

Çözüm

Ahmet Akif

İspinoz Üye
Geçmiş olsun
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Veterinere götürme sürecinde beslenmesi vs. hakkında dikkat etmem gereken bir şey var mı ?

Ronay

Yönetici

Makale yardımcı olacaktır.

Ahmet Akif

İspinoz Üye
Kafesine Havuç ve Salata koyduktan sonra dışkısı daha koyu ve o sarımsı olanlara göre sertliğini kaybetti. Bu neyin göstergesi acaba

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-05-26 saat 12.46.13_ac5602fe.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-05-26 saat 12.46.13_ac5602fe.jpg
    76.4 KB · Görüntüleme: 6