Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Sultan Papağanı Kanat Titremesi

kus ariyorum

İspinoz Üye
Merhaba 8 aylık sultan papağanım var kanat titremesi başladı 1 haftadır sebebi ne olabilir

Soru Sultan Papağanı Kanat Titremesi

Ben herhangi ciddi bir durum göremedim. Ster yapabilirler. Yem değişimi, kafes, mekan vs vs vitamin takviyesi yapın yeter.

kus ariyorum

İspinoz Üye
Hayır hayır 5 aydır benimle çok da iyi anlasiyoruz zehirlenme gibi bir durum olabilir mi dışkısı normal zaten çok hareketli bir kuş. Düzenli haftalık entrobac probiyotik ve gerwit w takviyesi yapıyorum. Mesela şuan yapmıyor anlamadım 🤷 hemen ekliyorum video 1 saniye

PauL

Mubiş Üye
Merhaba, herhangi bir hastalık olmaksızın size yeni gelsin gelmesin bu tür durumların ana sebeplerinden genellikle heyecan, korku, Stres, üşütme ve depresyon gibi sebeplerden dolayı olabiliyor.Bulunduğu ortamdan dolayı olabilir.

PauL

Mubiş Üye
Merhaba, herhangi bir hastalık olmaksızın size yeni gelsin gelmesin bu tür durumların ana sebeplerinden genellikle heyecan, korku, Stres, üşütme ve depresyon gibi sebeplerden dolayı olabiliyor.Bulunduğu ortamdan dolayı olabilir.
kafes değişimi yer değişimi de bunların ana sebeplerinden.

PauL

Mubiş Üye
Hayır zannetmiyorum odada ekstra herhangi bir nesne eklemedim korktuğu zaman zaten saclarini dikleştiriyor öyle birşey yapmıyor
Herhangi birşey olduğunu düşünmüyorsanız fiziksel bir rahatsızlığı olabilir bunu çok iyi gözlemlemeniz gerekiyor durgunluk varmı, tüyleri kabarıyormu gibi sorulara cevap bularak erkende bir hastalık varsa tehşis etmeniz gerekiyor.Bu tür durumlarda karşılaşırsanız en yakın veterinere gidip göstermeniz daha iyi ve uygun olucaktır.

kus ariyorum

İspinoz Üye
https://streamable.com/nzhufl güncel hâli böyle. Herhangi bir şey olduğunu pek düşünmüyorum. Haftalık kilo ölçümü yapıyorum. Zayıflama vs yok iştahsızlık yok çok şükür tüyleri kabarık durmuyor her zaman ki gibi maalesef etrafimda kanatlı uzman yok bende çocuğumu onlara teslim etmek istemiyorum

kus ariyorum

İspinoz Üye
Tamamdır. Birde birşey sormak istiyorum kuşum 79 gr dan 88 grama kadar çıktı ideal kilo ne kadar oluyor ben tohum desteği veriyorum haftada 1 yulaf Nijer aspur birde dal darı haftada 1 kere daha da kilo alması gerekiyor mu

PauL

Mubiş Üye
Tamamdır. Birde birşey sormak istiyorum kuşum 79 gr dan 88 grama kadar çıktı ideal kilo ne kadar oluyor ben tohum desteği veriyorum haftada 1 yulaf Nijer aspur birde dal darı haftada 1 kere daha da kilo alması gerekiyor mu
8 aylık demiştiniz sanırım yanlış hatırlamıyorsam 90 ile 100 gram arası idela kilodur.