Merhaba 8 aylık sultan papağanım var kanat titremesi başladı 1 haftadır sebebi ne olabilir
🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Yeni mi geldi eveMerhaba 8 aylık sultan papağanım var kanat titremesi başladı 1 haftadır sebebi ne olabilir
kafes değişimi yer değişimi de bunların ana sebeplerinden.Merhaba, herhangi bir hastalık olmaksızın size yeni gelsin gelmesin bu tür durumların ana sebeplerinden genellikle heyecan, korku, Stres, üşütme ve depresyon gibi sebeplerden dolayı olabiliyor.Bulunduğu ortamdan dolayı olabilir.
Geldiği günden beri 1 kere bile ne kafesi ne de yer değişti hep olduğu yerde ve olduğu odada genel olarak zaten çok heyecanlı bir kuş oda ısısı hep sabit arada nem olsun diye peteğin üstüne ıslak havlu yerleştiriyorumkafes değişimi yer değişimi de bunların ana sebeplerinden.
Herhangi bir şeyden korkmuş olabilirmi ?Geldiği günden beri 1 kere bile ne kafesi ne de yer değişti hep olduğu yerde ve olduğu odada genel olarak zaten çok heyecanlı bir kuş oda ısısı hep sabit arada nem olsun diye peteğin üstüne ıslak havlu yerleştiriyorum
Birde birşeyden korktuğu zaman tisliyor o zaman anlıyorum korktuğunu gerekeni yapıyorumHerhangi bir şeyden korkmuş olabilirmi ?
Herhangi birşey olduğunu düşünmüyorsanız fiziksel bir rahatsızlığı olabilir bunu çok iyi gözlemlemeniz gerekiyor durgunluk varmı, tüyleri kabarıyormu gibi sorulara cevap bularak erkende bir hastalık varsa tehşis etmeniz gerekiyor.Bu tür durumlarda karşılaşırsanız en yakın veterinere gidip göstermeniz daha iyi ve uygun olucaktır.Hayır zannetmiyorum odada ekstra herhangi bir nesne eklemedim korktuğu zaman zaten saclarini dikleştiriyor öyle birşey yapmıyor
Aynen buda olabilir.Geçici bir durum olabilir gözlemekte fayda var zaten az çok tanımışsınızdır kuşunuzu umarım biran önce sıkıntısını giderir.Şuan tüyde belki o yüzden olabilir
Şuan için belirgin dikkat çekici bir şey gözlemleyemedim tabiki anlık bir durumda olabilir.Dediğiniz gibi tüyde olduğu içinde kuşlar genelde stres yapar oda olabilir.Peki sizin videolarda gördüğünüz herhangi bir sıkıntı var mı
8 aylık demiştiniz sanırım yanlış hatırlamıyorsam 90 ile 100 gram arası idela kilodur.Tamamdır. Birde birşey sormak istiyorum kuşum 79 gr dan 88 grama kadar çıktı ideal kilo ne kadar oluyor ben tohum desteği veriyorum haftada 1 yulaf Nijer aspur birde dal darı haftada 1 kere daha da kilo alması gerekiyor mu
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.