Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Sultan Papagani Ne Gibi Vitamine Ihtiyac Duyar?

Cagan

İspinoz Üye
Tahmini 3aylik erkek Sultan papagani. Ilkkez besliyoruz daha önce hiç beslemedik. Muhabbet kuşu bile beslemedik. Kuşcunun verdiği yemi gaga taşı sulugu var. Kendim süslü beşik yaptım ama zaten kafese sadece uyumak için koyuyoruz kapısını sadece akşam yatarken. Kapatıyorum. Yemi suyu daima taze maydanoz marul ceviz daldari çok seviyor. Ama bize sofrada rahat vermiyor. Papaganin huyu mu yoksa ac mi kalıyor? Çok uyumlu çok tatlı. Ama işte sofra tepsi tabak ne görürse içine dalıyor. Vitamini falan mı eksik acaba. Beyaz rengi çok seviyor. Beyaz olan herseyle oynamak yada yemek istiyor.
Sizce sağlıklı mi?

Ekli dosyalar

• 17368566068443371128652861447577.jpg
    17368566068443371128652861447577.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 54

Ronay

Yönetici
İkinizde Aileye hoşgeldiniz. :) Size tavsiyem kuşa yem haricinde sık sık dışardan yiyecek vermemeniz. Bunun harcinde tuzlu, şekerli ve unlu mamüller verilmemelidir. Yağlı yiyeceklerden uzak tutulmalıdır. Maşallah diyelim.