Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Sultan Papağanı Sahiplenmek Istiyorum

Ronay

Site Kurucusu
Merhabalar hoşgeldiniz aramıza 🙂 kuş satışı- alışı formumuzca yasaklanmıştır. Ama ücretsiz vb şekilde iletişim kuranlar olacaktır. Elinde olanlar var ise…

TATLI ERİK

Mubiş Üye
İnternette bazı sitelerde kuşuna ücretsiz sahip arayanlar var orayada göz atabilirsiniz

Taha

Admin
Bu arada yanlış anlamayın lütfen. Kuşu ücretsiz sahiplenmek yeterli olmuyor. Bunun yemi, kafesi aksesuarları,vitamini vs de masraflı sahiplenmeye düşünürken bunuda göz önünde bulundurun. Sadece yemin kilosu şuan ortalama 100₺.

Muhammed Eyüp

İspinoz Üye
Bu arada yanlış anlamayın lütfen. Kuşu ücretsiz sahiplenmek yeterli olmuyor. Bunun yemi, kafesi aksesuarları,vitamini vs de masraflı sahiplenmeye düşünürken bunuda göz önünde bulundurun. Sadece yemin kilosu şuan ortalama 100₺.
Ben Alıyorum zaten yani endişelenmenize gerek yok

TATLI ERİK

Mubiş Üye
Bence kimse kendi papağanını sahiplendirmek istemez eğer çok kuş sahiplenmek isterseniz satın almanızı tavsiye ederim