Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Sultan Papagani

ceydanur

İspinoz Üye
Benim sultan papağanım var isik yanik yada kapali olsun hic fark etmiyor kendini yere atiyo. Saçları havaya kalkiyo gözleri açılıyor boyle ayagi basmıyor gibi. Takılı kaliyo o bakışıyla bir kac kez. Ayagi basamayinca biyere vurdu sandik kirildi sandik veteriner bakti biseyi yok. Ara ara tekrarliyo bu hareketi tunekte ters sallaniyo etrafa bakiniyo duser pozisyonda. Tisliyo agzini acarak niye yapiyor bilginiz varmi ben artik korkmaya basladim elime aliyorum sakinlestiriyorum opuyorum kalbi. Biraz normale donuyo ama yani hepsimi boyle ne anlatmaya calisiyo cozemedim yardim edin nolur

ceydanur

İspinoz Üye
Söyle anlık gelişiyor bende ne olduğunu anlamiyorum ama korkuyorum yani ilkkez basima geliyor daha once muhabbet forpus besledim boyle bisey gormedim hayvan tutukluk geçiriyor. Daha deminde yapti uyanmasaydim gidiyodu heralde ters dönmüş tutunuyor ama sesinden anladim aldigim gibi elime bastırmaya calistim ayagini bastı biraz durdu tisladi sevince sakinleşti geri yerine koydum hastami anlamiyorum boyle anlatinca Manyakmisin gibi bakiyo veterinerler

Ronay

Yönetici
Genç papağanlarda bu hareketler olabilir. Papağanlar sırt üstü geldiğinde çok hareket edemezler bence biraz sabredin geçecektir bu hareket.