Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Sultan Papağanı

tigers

İspinoz Üye
Merhaba ben bundan 5 ay önce bir sultan papağanı aldım. İlk aldığım da 5 aylıktı. Erkek mi dişi mi olduğunu henüz bilmiyorum. Erkek diye aldım. Dişi diyen de oldu. Şimdi 9 aylık bir papağanım oldu. Fakat hiç alışamadı. Elime gelmiyor oyuncakları ile oynamıyor. sürekli stresli ve saldırgan bir tavrı var. Isırıyor tıslıyor. Buda beni çok üzüyor. Ne yapsam olmuyor. İnternetten kuş videoları açıyorum . Çocuk şarkıları ve diğer şarkılardan dinletiyorum. O zaman biraz sakinleşiyor ama çok uzun sürmüyor. Elimden yulaf yediriyorum bazen yiyebiliyor. Konuşmaya gelince sadece adını öğrenebildi. Bu arada adı (CESUR) Bazen çok güzel ötüyor ama stres çığlıkları da eksik olmuyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim. Kendime nasıl alıştırabilirim. Oyuncakları ile ve benimle nasıl oynatabilirim. Lütfen bu konu da bana yardımcı olabilir misiniz???? Çok teşekkür ederim.