Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Sultan Papağanım Kafeste Ileri Geri Gidiyor

Bekirbey

İspinoz Üye
Arkadaşlar tekrar merhabalar. Sultan papağanlarım geçen haftaya göre çok daha iyiler. Sabahları güne öterek başlıyorlar oyun oynar gibi bu problem midir sizce. İkinci olarak yanlarına gidip konuştuğum zaman daha vahşi olan 1.5 yaşındaki erkek tünekte hafif kanatlarını açıp ileri geri yürümeye başlıyor gitmemi mi istiyor yoksa oyun mu oynuyor bilemedim. 10 aylık dişim biraz daha sakin kalıyor. Dövüşmeyi bıraktılar çok şükür. Yemlerini suyunu değiştirirken tuşlama huyu vardı erkeğin ama kafeste çok zıplamazdı. Bir iki gündür elimi gördüğü anda çıldırmaya başlıyor ki hiç el göstermedim bir haftadır ancak yemini suyunu değiştirirken görüyorlardı. Dişi yine daha sakin. Erkek olanın bir omzu diğerine daha düşük gibi duruyor. Erkek 1 haftadır titriyor arkadaşlar sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun

Ekli dosyalar

• IMG_0074.jpeg
    IMG_0074.jpeg
    177.6 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_0073.jpeg
    IMG_0073.jpeg
    181.1 KB · Görüntüleme: 2

Taha

Yönetici
Arkadaşlar tekrar merhabalar. Sultan papağanlarım geçen haftaya göre çok daha iyiler. Sabahları güne öterek başlıyorlar oyun oynar gibi bu problem midir sizce. İkinci olarak yanlarına gidip konuştuğum zaman daha vahşi olan 1.5 yaşındaki erkek tünekte hafif kanatlarını açıp ileri geri yürümeye başlıyor gitmemi mi istiyor yoksa oyun mu oynuyor bilemedim. 10 aylık dişim biraz daha sakin kalıyor. Dövüşmeyi bıraktılar çok şükür. Yemlerini suyunu değiştirirken tuşlama huyu vardı erkeğin ama kafeste çok zıplamazdı. Bir iki gündür elimi gördüğü anda çıldırmaya başlıyor ki hiç el göstermedim bir haftadır ancak yemini suyunu değiştirirken görüyorlardı. Dişi yine daha sakin. Erkek olanın bir omzu diğerine daha düşük gibi duruyor. Erkek 1 haftadır titriyor arkadaşlar sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun
Genel gidişatı iyi gibi ama erkeğin kısa bir videosunu atabilir misiniz

Bekirbey

İspinoz Üye

Video atmayı beceremedim ama fotoğraf atayım

Ekli dosyalar

• IMG_0101.png
    IMG_0101.png
    231.5 KB · Görüntüleme: 1
  • IMG_0100.png
    IMG_0100.png
    230.3 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_0099.png