Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Sultan Papağanıma Konuşmayı Öğretiyorum

muratkpln8990

Forpus Üye
Merhaba sultan papağanım 3 aylık konuşmayı öğretmeye çalışıyorum odaya koyup ses kaydını döngüye alıp dinletiyorum arkadaşım ışığı kapatıp dinletmemi söyledi ve kuşum ağlar gibi sesler çıkarıyor kaç gündür ses kaydını ne kadar dinletmeliyim yardımcı olur musunuz ağlar gibi ötüyor ve ses kaydını dinlerken de normal ötüyor sadece bir haftadır dinletiyorum hiç sese yakın şeyler demedi yardımcı olacak varmı acaba

İpek..s

Moderator
Merhaba aramıza hoşgeldiniz 🙂
Video görebilir miyiz

Taha

Admin
Bende papağan konusunda çok bilgili olmamakla beraber karanlıkta ses kaydı açmak mantıksız. Ses kaydına gerek yok bence. Gün içerisinde yeterince beraber vakit gecirip kendiniz tekrar ederseniz kuşun karakteride müsaitse yeterli olacaktır. Karanlık ve sessiz ortamda uykusunu alsın ses dinletmeyin. Huzursuz olmasın.

muratkpln8990

Forpus Üye
Bende papağan konusunda çok bilgili olmamakla beraber karanlıkta ses kaydı açmak mantıksız. Ses kaydına gerek yok bence. Gün içerisinde yeterince beraber vakit gecirip kendiniz tekrar ederseniz kuşun karakteride müsaitse yeterli olacaktır. Karanlık ve sessiz ortamda uykusunu alsın ses dinletmeyin. Huzursuz olmasın.

muratkpln8990

Forpus Üye
Aynı benim de düşündüğüm gibi çok mantıklı düşünmüşsün. Ama ben çalıştığım için mecbur ses kaydı dinletiyorum inşallah öğrenir