Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Sultan Papağanımın Tüyleri Dökülüyor

afranaz

İspinoz Üye
Sultan papağanımı bir aydır veterinere götürüyorum ama teşhis olarak parazit olduğunu söylediler yaptıkları damla yada verdikleri vitaform ilacı hiçbir işe yaramiyor, kuşun tüyleri neredeyse kalmadı, sürekli kaşınıyor kesin bir teşhis bile koyamadılar ne yapmalıyım kuşun neyi olabilir?

kuşcu4627

Forpus Üye
Sultan papağanımı bir aydır veterinere götürüyorum ama teşhis olarak parazit olduğunu söylediler yaptıkları damla yada verdikleri vitaform ilacı hiçbir işe yaramiyor, kuşun tüyleri neredeyse kalmadı, sürekli kaşınıyor kesin bir teşhis bile koyamadılar ne yapmalıyım kuşun neyi olabilir?
Yani bilemedim ama genelde stresten olur diye biliyorum bir hastalık yok ise

afranaz

İspinoz Üye
Yani bilemedim ama genelde stresten olur diye biliyorum bir hastalık yok ise
Hastalığı bilmiyorum bile.. kimse tarafından bir teşhis koyulamadı tüyleri dökülüyor ama kafes tabanında tüy yok, veterinerin dediğine göre parazitler tüyleri yiyormuş. Ama uygulanan hiçbir tedavi işe yaramadı