Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Sulttan Papağanı Dışkı Anlamı

Naile

İspinoz Üye
Merhaba.Benim yeni almış olduğum 3 aylık bir sultan papağanım var.Gerektiği kadar mama yiyip su içiyor.Vitamin de alıyor fakat dışkısı beyazla yaşil arası bir renk bazen katı bazen katı sıvı arası yapıyor.Acil bir durum değilse veterinere götürmek istemiyorum.Bana yardım etme şansınız var mı?

Taha

Admin
Merhaba.Benim yeni almış olduğum 3 aylık bir sultan papağanım var.Gerektiği kadar mama yiyip su içiyor.Vitamin de alıyor fakat dışkısı beyazla yaşil arası bir renk bazen katı bazen katı sıvı arası yapıyor.Acil bir durum değilse veterinere götürmek istemiyorum.Bana yardım etme şansınız var mı?
Merhaba aramıza hoşgeldiniz resim atabilir misiniz

Naile

İspinoz Üye
Merhaba aramıza hoşgeldiniz resim atabilir misiniz
Tabiki.Fotoğrafta biraz koyu çıkmış normalde böyle değil biraz daha açık renk.Birde söylemeyi unuttum nedense sürekli hapşırıp duruyor titriyor sabahları bunların sebeplerini anlayamadım bana acil yardımcı olabilirseniz sevinirim

Ekli dosyalar

• IMG-20240912-WA0016.jpg
    IMG-20240912-WA0016.jpg
    236.5 KB · Görüntüleme: 7

Taha

Admin
Buradaki dışkılar çok sorunlu görünmüyor en azından enfeksiyon açısından. Ev serin mi bulunduğu yerde cam açık mi cereyan sebebiyle üşütme durumu olmuş olabilir. İlk etapta vitamin ve probiyotik kullanmanız yeterli olabilir diye düşünüyorum

Naile

İspinoz Üye
Buradaki dışkılar çok sorunlu görünmüyor en azından enfeksiyon açısından. Ev serin mi bulunduğu yerde cam açık mi cereyan sebebiyle üşütme durumu olmuş olabilir. İlk etapta vitamin ve probiyotik kullanmanız yeterli olabilir diye düşünüyorum
Ev serin yani ne çok üşütecek ne de yakacak bir sıcaklıkda.Ben evde suluğuna vitamin katıyorum.Probyotikle vitamin bir arada kullanılabilir mi yani bir sıkıntı olur mu? Hangi probiyotik olduğunu ve dozajınıda yazarsanız sevinirim.

Taha

Admin
Ev serin yani ne çok üşütecek ne de yakacak bir sıcaklıkda.Ben evde suluğuna vitamin katıyorum.Probyotikle vitamin bir arada kullanılabilir mi yani bir sıkıntı olur mu? Hangi probiyotik olduğunu ve dozajınıda yazarsanız sevinirim.
Vitamin olarak gerwit probiyotik olarak entrobac Internet üzerinden bölünmüş en düşük gramajda alabilirsiniz farklı günlerde kullanmak gerekiyor

Naile

İspinoz Üye
Vitamin olarak gerwit probiyotik olarak entrobac Internet üzerinden bölünmüş en düşük gramajda alabilirsiniz farklı günlerde kullanmak gerekiyor
Bu ürünler galiba.Ne kadar kullanmam ve kaç gün devam etmem gerekiyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-09-12-18-04-22-461_trendyol.com~2.jpg
    Screenshot_2024-09-12-18-04-22-461_trendyol.com~2.jpg
    98.9 KB · Görüntüleme: 2
  • Screenshot_2024-09-12-18-02-57-210_trendyol.com~2.jpg
    Screenshot_2024-09-12-18-02-57-210_trendyol.com~2.jpg
    32.8 KB · Görüntüleme: 2

Naile

İspinoz Üye
Şu vitamin galiba yanlış atmış olabilirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-09-12-19-45-47-075_trendyol.com~2.jpg
    Screenshot_2024-09-12-19-45-47-075_trendyol.com~2.jpg
    88.3 KB · Görüntüleme: 2

Taha

Admin
Şu vitamin galiba yanlış atmış olabilirim
Resimlerin hepsi doğru bölünmüş şişesinin görüntüsü farklı ama aynı ürün. İki gün vitamini yarım suluğa 4-5 damla damlatip kullanın 5-6 saat dursun sonra dökün sulugu temizleyin temiz su koyun. 2 günde probiyotik verin onuda yarım suluğa mercimek tanesi kadar koyup yine 5-6 saat tutarsınız sonra dokersiniz