🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur…
Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba.
Dün sahiplenerek Sunny ismini verdiğimiz muhabbet kuşumuzun türü, cinsiyeti ve yaşı başta olmak üzere her türlü yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Sunny parmağıma alışma sürecine başladı.
Parmağımı ayaklarının dibine doğru ittirdiğimde parmağıma çıkmaya başladı.
Ancak sonra indirdiğimde nereye bırakırsam bütün gün yada gece orada kalıyor kımıldamadan.
Sadece sabah 7 civarı ötürüyor gün boyu suskun ve daha bişey yiyip içtiğini görmedim.
Tüm bu bilgileri alışma süreci olarak değerlendirebilirmiyiz.
Kuşumuz Sunny nin dışkısı beyaz leke dün geceden beri yaptığı, koyu renk olan ise şimdi yaptığıdır.
Nasıl bir yorum yapılabilir bana koyu renk olan bana kabız gibi geldi.
Kuşumuz Sunny nin dışkısı beyaz leke dün geceden beri yaptığı, koyu renk olan ise şimdi yaptığıdır.
Nasıl bir yorum yapılabilir bana koyu renk olan bana kabız gibi geldi.
Evet şüphelendiğim için sordum.
Daha cumartesi sahiplendim stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Aldığım yerde şartları kötüydü ama kendini toparlayacak inş. Gelişimi vitamin ve mineral vb. Siparişleri verdim bi kaç güne elimde olur inş.
En kısa sürede probiyotikte edineceğim.