Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Tür, Yaş Ve Cinsiyet Belirleme

Mya34

İspinoz Üye
Herkese merhaba.
Dün sahiplenerek Sunny ismini verdiğimiz muhabbet kuşumuzun türü, cinsiyeti ve yaşı başta olmak üzere her türlü yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_3967.jpeg
    IMG_3967.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 38
  • IMG_3968.jpeg
    IMG_3968.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 23

Taha

Yönetici
Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Hocalarıma katılıyorum maşallah 🧿 renk güzeli bir prenses

Mya34

İspinoz Üye
Sunny parmağıma alışma sürecine başladı.
Parmağımı ayaklarının dibine doğru ittirdiğimde parmağıma çıkmaya başladı.
Ancak sonra indirdiğimde nereye bırakırsam bütün gün yada gece orada kalıyor kımıldamadan.
Sadece sabah 7 civarı ötürüyor gün boyu suskun ve daha bişey yiyip içtiğini görmedim.
Tüm bu bilgileri alışma süreci olarak değerlendirebilirmiyiz.

Taha

Yönetici
Ortama yeni alıştığı için normaldir. Yemini günlük olarqk uflemeyi ya da tazelemeyi unutmayın. Kabuklar üstte birikirse yiyemez.

Mya34

İspinoz Üye
Kuşumuz Sunny nin dışkısı beyaz leke dün geceden beri yaptığı, koyu renk olan ise şimdi yaptığıdır.
Nasıl bir yorum yapılabilir bana koyu renk olan bana kabız gibi geldi.

Ekli dosyalar

• IMG_4024.jpeg
    IMG_4024.jpeg
    872.4 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_4023.jpeg
    IMG_4023.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 6

Selçuk YÜKSEL

Mubiş Üye
Kuşumuz Sunny nin dışkısı beyaz leke dün geceden beri yaptığı, koyu renk olan ise şimdi yaptığıdır.
Nasıl bir yorum yapılabilir bana koyu renk olan bana kabız gibi geldi.
Dışkısı pek iyi değil hocam. Probiyotik katın suyuna 2 gün üstüste sonra tekrar dışkı paylaşın. Ağzında koku var mı bir bakın.

Mya34

İspinoz Üye
Evet şüphelendiğim için sordum.
Daha cumartesi sahiplendim stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Aldığım yerde şartları kötüydü ama kendini toparlayacak inş. Gelişimi vitamin ve mineral vb. Siparişleri verdim bi kaç güne elimde olur inş.
En kısa sürede probiyotikte edineceğim.