🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur…
Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anlıyorum. Ev yemeklerini vermeyi kesmelisiniz. B vitamini ve mineral takviyesi yapabilirsiniz. Elinizde nasıl vitamin var? şimdilik büyük bir sorun yok dışkı sulu kısmı (kağıda iz bırakan) çok sarı dönerse yazın. Benim düşüncelerim bunlar.
Anladım daha kaliteli vitaminler kullanabilirsiniz. Özellikle berovit B alıp verebilirsiniz. Ama dışkıya dikkat edin. Dışkıda bariz renk değişimlerinde bize atın.
Anladım daha kaliteli vitaminler kullanabilirsiniz. Özellikle berovit B alıp verebilirsiniz. Ama dışkıya dikkat edin. Dışkıda bariz renk değişimlerinde bize atın.
Anlıyorum. Ev yemeklerini vermeyi kesmelisiniz. B vitamini ve mineral takviyesi yapabilirsiniz. Elinizde nasıl vitamin var? şimdilik büyük bir sorun yok dışkı sulu kısmı (kağıda iz bırakan) çok sarı dönerse yazın. Benim düşüncelerim bunlar.
Karaciğer sorunu olduğunu düşünüyorum biraz bence deve dikeni tohumu toz haline getirip 10 günde bir mama ile verin Ev yiyeceklerinden uzak durun. Sarılık daha da artarsa yazın.