Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Yorumla! Uçak Seyahati

Sende yorum yap!

Cicikuşum

İspinoz Üye
Merhaba, 2 adet muhabbet kuşum var uçakla seyahat edebilmesi için sanırım rapor alınması gerekiyormuş konuyla ilgili bilgisi olan varda paylaşabilir mi? Teşekkürler🙏

batuş

İspinoz Üye
Merhaba, 2 adet muhabbet kuşum var uçakla seyahat edebilmesi için sanırım rapor alınması gerekiyormuş konuyla ilgili bilgisi olan varda paylaşabilir mi? Teşekkürler🙏
Merhabalar muhabbet kuşlarında genelde sorgulamıyorlar papağan cinslerinde rapor istiyorlar yalnız gene de bir veterinere gidip kuşların isimlerini ve muhabbet kuşu olduğunu belirten ve de herhangi bir sağlık problemi olmadığı yazan bir kağıt alıp kaşe imza atmaları yeterli Ben her seyahatimde bu şekilde yapıyorum

Cicikuşum

İspinoz Üye
Merhabalar muhabbet kuşlarında genelde sorgulamıyorlar papağan cinslerinde rapor istiyorlar yalnız gene de bir veterinere gidip kuşların isimlerini ve muhabbet kuşu olduğunu belirten ve de herhangi bir sağlık problemi olmadığı yazan bir kağıt alıp kaşe imza atmaları yeterli Ben her seyahatimde bu şekilde yapıyorum
Merhaba çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım çok çok sağolun☺️☺️ pazar günü yolculuk var bakalım🤗

şirinko

İspinoz Üye
çok sık uçak seyahati yapıyor musunuz kuşunuzla, kuşlara zarar veriyor mu acaba uçak seyahati basınç, bu konuda bilgisi olan kişilerde yorum yaparsa sevinirim

batuş

İspinoz Üye
çok sık uçak seyahati yapıyor musunuz kuşunuzla, kuşlara zarar veriyor mu acaba uçak seyahati basınç, bu konuda bilgisi olan kişilerde yorum yaparsa sevinirim
Şöyle söyleyeyim taşıma çantasını yolculuktan önce göz önüne koyun ona alışsın sürekli görsün yoksa ilk koyduğunuzda aşırı stres gösterebilir. Uçak içerisinde bol bol ilglilenin. Havalimanında kalabalıktan ister istemez biraz çekinecektirler. Burada en önemli husus onları hava akımına maruz bırakmayın mutlaka üstünü örtün ve herhangi bir rötar durumuna karşı kafes içinde daldarı oyuncak ve mini ilaç suluğunda su koymanızı tavsiye ederim

şirinko

İspinoz Üye
Şöyle söyleyeyim taşıma çantasını yolculuktan önce göz önüne koyun ona alışsın sürekli görsün yoksa ilk koyduğunuzda aşırı stres gösterebilir. Uçak içerisinde bol bol ilglilenin. Havalimanında kalabalıktan ister istemez biraz çekinecektirler. Burada en önemli husus onları hava akımına maruz bırakmayın mutlaka üstünü örtün ve herhangi bir rötar durumuna karşı kafes içinde daldarı oyuncak ve mini ilaç suluğunda su koymanızı tavsiye ederim
Taşıma çantasina mi izin veriyorlar kafese mi? Basınç problem yaratti mi peki

batuş

İspinoz Üye
Ayni şey degil aslinda taşıma cantalari fermuarli falan oluyor.Basınçla ilgili bir problem oluyor mu peki
taşıma çantası fermuarlı = havayollarında taşıma kafesi diye geçer. diğerlerine boyut nedeniyle izin verilmez. fermuarlı olanlardan alın soğuk geçirme açısından daha korunaklı

şirinko

İspinoz Üye
Tekrar merhaba.Kuşlarda kimlik kartı gibi birşey istemiyorlar de mi, sadece veterinerin kaşe ve imzalı kağıdı yetiyor mu

batuş

İspinoz Üye
Tekrar merhaba.Kuşlarda kimlik kartı gibi birşey istemiyorlar de mi, sadece veterinerin kaşe ve imzalı kağıdı yetiyor mu
Taşıma çantanıza bir kağıda yazıp kartlık yardımıyla asabilirsin. Kuşun cinsi, kuşun adı, sahibi, iletişim şeklinde ben öyle yapıyorum

şirinko

İspinoz Üye
Taşıma çantanıza bir kağıda yazıp kartlık yardımıyla asabilirsin. Kuşun cinsi, kuşun adı, sahibi, iletişim şeklinde ben
A4 kagidina su tarih ve saatlerde uçuşa uygundur, veterinerin kaşesi ıslak imzası yeterli de mi, çok sordum kusura bakmayın,orda olumsuz bir durumla karşılaşmaktan korkuyorum.

batuş

İspinoz Üye
A4 kagidina su tarih ve saatlerde uçuşa uygundur, veterinerin kaşesi ıslak imzası yeterli de mi, çok sordum kusura bakmayın,orda olumsuz bir durumla karşılaşmaktan korkuyorum.
Saate gerek yok. Boncuk isimli muhabbet kuşunun herhangi bir sağlık problemi olmayıp uçak yolculuğu için bir engeli bulunmamaktadır. Tarih imza kaşe yeterli