🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Merhabalar muhabbet kuşlarında genelde sorgulamıyorlar papağan cinslerinde rapor istiyorlar yalnız gene de bir veterinere gidip kuşların isimlerini ve muhabbet kuşu olduğunu belirten ve de herhangi bir sağlık problemi olmadığı yazan bir kağıt alıp kaşe imza atmaları yeterli Ben her seyahatimde bu şekilde yapıyorumMerhaba, 2 adet muhabbet kuşum var uçakla seyahat edebilmesi için sanırım rapor alınması gerekiyormuş konuyla ilgili bilgisi olan varda paylaşabilir mi? Teşekkürler![]()
Merhaba çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım çok çok sağolunMerhabalar muhabbet kuşlarında genelde sorgulamıyorlar papağan cinslerinde rapor istiyorlar yalnız gene de bir veterinere gidip kuşların isimlerini ve muhabbet kuşu olduğunu belirten ve de herhangi bir sağlık problemi olmadığı yazan bir kağıt alıp kaşe imza atmaları yeterli Ben her seyahatimde bu şekilde yapıyorum
çok sık uçak seyahati yapıyor musunuz kuşunuzla, kuşlara zarar veriyor mu acaba uçak seyahati basınç, bu konuda bilgisi olan kişilerde yorum yaparsa sevinirimMerhabalar muhabbet kuşlarında genelde sorgulamıyorlar papağan cinslerinde rapor istiyorlar yalnız gene de bir veterinere gidip kuşların isimlerini ve muhabbet kuşu olduğunu belirten ve de herhangi bir sağlık problemi olmadığı yazan bir kağıt alıp kaşe imza atmaları yeterli Ben her seyahatimde bu şekilde yapıyorum
bende pazar günü seyahat yapacağımMerhaba çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım çok çok sağolunpazar günü yolculuk var bakalım
![]()
Şöyle söyleyeyim taşıma çantasını yolculuktan önce göz önüne koyun ona alışsın sürekli görsün yoksa ilk koyduğunuzda aşırı stres gösterebilir. Uçak içerisinde bol bol ilglilenin. Havalimanında kalabalıktan ister istemez biraz çekinecektirler. Burada en önemli husus onları hava akımına maruz bırakmayın mutlaka üstünü örtün ve herhangi bir rötar durumuna karşı kafes içinde daldarı oyuncak ve mini ilaç suluğunda su koymanızı tavsiye ederimçok sık uçak seyahati yapıyor musunuz kuşunuzla, kuşlara zarar veriyor mu acaba uçak seyahati basınç, bu konuda bilgisi olan kişilerde yorum yaparsa sevinirim
Taşıma çantasina mi izin veriyorlar kafese mi? Basınç problem yaratti mi pekiŞöyle söyleyeyim taşıma çantasını yolculuktan önce göz önüne koyun ona alışsın sürekli görsün yoksa ilk koyduğunuzda aşırı stres gösterebilir. Uçak içerisinde bol bol ilglilenin. Havalimanında kalabalıktan ister istemez biraz çekinecektirler. Burada en önemli husus onları hava akımına maruz bırakmayın mutlaka üstünü örtün ve herhangi bir rötar durumuna karşı kafes içinde daldarı oyuncak ve mini ilaç suluğunda su koymanızı tavsiye ederim
Taşıma çantası kafes sokamazsınız.Taşıma çantasina mi izin veriyorlar kafese mi? Basınç problem yaratti mi peki
Emin misiniz, pegasusta tasima kafesi yaziyorTaşıma çantası kafes sokamazsınız.
Taşıma çantası taşıma kafesi aynı şey zatenEmin misiniz, pegasusta tasima kafesi yaziyor
Ayni şey degil aslinda taşıma cantalari fermuarli falan oluyor.Basınçla ilgili bir problem oluyor mu pekiTaşıma çantası taşıma kafesi aynı şey zaten
taşıma çantası fermuarlı = havayollarında taşıma kafesi diye geçer. diğerlerine boyut nedeniyle izin verilmez. fermuarlı olanlardan alın soğuk geçirme açısından daha korunaklıAyni şey degil aslinda taşıma cantalari fermuarli falan oluyor.Basınçla ilgili bir problem oluyor mu peki
Teşekkürlertaşıma çantası fermuarlı = havayollarında taşıma kafesi diye geçer. diğerlerine boyut nedeniyle izin verilmez. fermuarlı olanlardan alın soğuk geçirme açısından daha korunaklı
Aaa sabah 8 uçağı Pegasus ile ya sizin?bende pazar günü seyahat yapacağımhangi firmayla uçuşunuz
Nasıl geçti yolculuğunuz, kuş nasılAaa sabah 8 uçağı Pegasus ile ya sizin?
Tekrar merhaba.Kuşlarda kimlik kartı gibi birşey istemiyorlar de mi, sadece veterinerin kaşe ve imzalı kağıdı yetiyor muMerhabalar muhabbet kuşlarında genelde sorgulamıyorlar papağan cinslerinde rapor istiyorlar yalnız gene de bir veterinere gidip kuşların isimlerini ve muhabbet kuşu olduğunu belirten ve de herhangi bir sağlık problemi olmadığı yazan bir kağıt alıp kaşe imza atmaları yeterli Ben her seyahatimde bu şekilde yapıyorum
Taşıma çantanıza bir kağıda yazıp kartlık yardımıyla asabilirsin. Kuşun cinsi, kuşun adı, sahibi, iletişim şeklinde ben öyle yapıyorumTekrar merhaba.Kuşlarda kimlik kartı gibi birşey istemiyorlar de mi, sadece veterinerin kaşe ve imzalı kağıdı yetiyor mu
A4 kagidina su tarih ve saatlerde uçuşa uygundur, veterinerin kaşesi ıslak imzası yeterli de mi, çok sordum kusura bakmayın,orda olumsuz bir durumla karşılaşmaktan korkuyorum.Taşıma çantanıza bir kağıda yazıp kartlık yardımıyla asabilirsin. Kuşun cinsi, kuşun adı, sahibi, iletişim şeklinde ben
Saate gerek yok. Boncuk isimli muhabbet kuşunun herhangi bir sağlık problemi olmayıp uçak yolculuğu için bir engeli bulunmamaktadır. Tarih imza kaşe yeterliA4 kagidina su tarih ve saatlerde uçuşa uygundur, veterinerin kaşesi ıslak imzası yeterli de mi, çok sordum kusura bakmayın,orda olumsuz bir durumla karşılaşmaktan korkuyorum.
TeşekkürlerSaate gerek yok. Boncuk isimli muhabbet kuşunun herhangi bir sağlık problemi olmayıp uçak yolculuğu için bir engeli bulunmamaktadır. Tarih imza kaşe yeterli
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.