Herkese merhaba muhabbet kuşları arasında boyut ve vasıf olarak büyük farklılıklar var sizlere bunlardan bir kaç örnek vererek yardımcı olmaya çalışıcam umarım yardımcı olabilirim
Yerli
Hollanda
İngiliz
Jumbo
Show Jumbo
Show
Vasıflı Show Jumbo
Üst vasıf Show Jumbo
Kuş sahiplendiğimiz de özellikle cinsini ve cinsiyetini çok merak ederiz ve Hemen araştırma yapma gereği duyarız ki bu çok doğru bir karar. Şimdi size bir kaç görsel ile yerli kuşlar ile vasıflı kuşlar arasındaki boyutu göstermek istiyorum bu sayede belki sizin sahiplendiginiz kuşta vasıflı mi değil mi fikir edinmiş olursunuz
Diğer muhabbet kuşlarına göre daha iri boyutlara sahiptirler. Boyları 25 santimetre civarındadır. Tüy renkleri genellikle yeşil ve sarı tonlarındadır ama farklı renklerde Jumbo muhabbet kuşları da mevcuttur. Genellikle sırt, kanat ve boyunlarının etrafında siyah tonlarında iri benekler bulunur.
görselde iki tane 40 günlük yavru var
bu görsel de ise iki tane yetişkin erkek var aradaki boyut farklı baya fazla
bu görsel de ise ortadaki kuş 6 yaşında yandaki show jumbolar 10 aylık
bu görsel de ise Yuva kardeşi bir hafta küçük olmasına rağmen
Daha vasıflı
bu görselde ise üst vasıf jumbolar görebilirsiniz
ortada olan kuş 2.5 yaşında sağında ve solunda 6 aylık Show Jumbo muhabbet kuşları var
yetişkin yerli ve Show Jumbo arasındaki farkı ile artık anlıyorsunuz
son olarak ise jumbolarin gelişim öğrenegini bırakıyorum
Yerli
Hollanda
İngiliz
Jumbo
Show Jumbo
Show
Vasıflı Show Jumbo
Üst vasıf Show Jumbo
Kuş sahiplendiğimiz de özellikle cinsini ve cinsiyetini çok merak ederiz ve Hemen araştırma yapma gereği duyarız ki bu çok doğru bir karar. Şimdi size bir kaç görsel ile yerli kuşlar ile vasıflı kuşlar arasındaki boyutu göstermek istiyorum bu sayede belki sizin sahiplendiginiz kuşta vasıflı mi değil mi fikir edinmiş olursunuz
Diğer muhabbet kuşlarına göre daha iri boyutlara sahiptirler. Boyları 25 santimetre civarındadır. Tüy renkleri genellikle yeşil ve sarı tonlarındadır ama farklı renklerde Jumbo muhabbet kuşları da mevcuttur. Genellikle sırt, kanat ve boyunlarının etrafında siyah tonlarında iri benekler bulunur.
görselde iki tane 40 günlük yavru var
bu görsel de ise iki tane yetişkin erkek var aradaki boyut farklı baya fazla
bu görsel de ise ortadaki kuş 6 yaşında yandaki show jumbolar 10 aylık
bu görsel de ise Yuva kardeşi bir hafta küçük olmasına rağmen
Daha vasıflı
bu görselde ise üst vasıf jumbolar görebilirsiniz
ortada olan kuş 2.5 yaşında sağında ve solunda 6 aylık Show Jumbo muhabbet kuşları var
yetişkin yerli ve Show Jumbo arasındaki farkı ile artık anlıyorsunuz
son olarak ise jumbolarin gelişim öğrenegini bırakıyorum
Ekli dosyalar
-
Screenshot_2023-12-17-00-52-28-216_com.instagram.android.jpg757.8 KB · Görüntüleme: 24
-
Screenshot_2023-12-17-00-56-22-667_com.instagram.android.jpg625.2 KB · Görüntüleme: 18
-
Screenshot_2023-12-17-00-57-52-801_com.instagram.android.jpg425.3 KB · Görüntüleme: 17
-
Screenshot_2023-12-17-00-59-08-352_com.instagram.android.jpg719.5 KB · Görüntüleme: 18
-
Screenshot_2023-12-17-00-57-18-441_com.instagram.android.jpg793.2 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme: