Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Versele Laga Muta-Vit

Taha

Yönetici
Versele Laga Muta-Vit

1678623194002-min.jpg

Uzun zamandır kullandığım versele laganın muta vit ürünüyle ilgili deneyimlerimden bahsetmek istiyorum. Öncelikle ürün tüy vitamini adıyla satılıyor. Çünkü yüksek miktarda b grubu vitaminleri, biotin ve aminoasitler içeriyor. Ancak ürün klasik bir b vitamini gibi sadece bunları içermiyor. Multivitamin gibi birçok vitamini barındırıyor. Bu yüzden b vitamini olarak düşünmek yanlış olur. Ürünün koku ve görüşüne bakacak olursak sarı renkte toz şeklinde bir ürün. Markanın diğer bir ürünündeki kadar ağır bir koku yok. Entrobacı andıran hafif portakalımsı bir kokusu var. Suya eklediğiniz zamanda koyu sarı bir rengi oluyor. Ürünün içerisinde nemden korunması için küçük toplardan var. Bu sayede daha uzun süre muhafaza edebiliyorsunuz.

1678623193990.jpg

Ürün İçeriği;
A vitamini 2850000 IU, D3 vitamini 200000 IU, E vitamini 20000 mg, K3 635 mg, B1 vitamini 830 mg, B2 vitamini 3350 mg, kalsiyum D-pantotenat 2300 mg, B6 vitamini 1250 mg, B12 vitamini 5 mg, C vitamini 12550 mg, niasin 16750 mg, folik asit 310 mg, biotin 225 mg, 3.2.3. L-lisin 19000 mg, 3c301 DL-metiyonin 28500 mg, E1 (demir) 2350 mg, E4 (bakır) 475 mg, E5 (manganez) 4700 mg, 3b605 (çinko) 4250 mg, 3b202 (iyot) 95 mg, 3b8. 11 (selenyum) 19 mg. glikoz, maltodekstrin.
Ürün Sloganı; Mutavit yüksek miktarda kükürtlü amino asit ve biotin içeren özel bir vitamin, amino asit ve eser element karşımıdır. Bu besin takviyesi, tüy gelişimini ve kondisyonu destekler, tüyleri güçlendirir. Karaciğeri korur ve optimal bir metabolizma sağlar.
Kullanım Şekli; 250 gr suya ya da 100 gr mamaya 1 gr şeklinde kullanılır. Tüy dökümü zamanında haftada 3 kere, Gösteri zamanı arka arkaya 4 gün, Antibiyotik ve diğer ilaç tedavileri sonrasında arka arkaya 5 gün boyunca kullanılır.
Ürün Yorumu; Ürün benim için çok başarılı. Kullandığım zaman kuşların tüyde değilmiş gibi enerjik ve hareketli olduğunu gördüm. Tüy dökümünü daha rahat, stressiz ve hızlı atlattıklarını gözlemledim. Versele laga mutaviti normal zamanda haftada 1 tüy zamanı haftada 2 kere kullanmanız yeterli olacaktır. İçinde birçok vitamin ve diğer katkılar olduğu için bunu kullandığınız hafta başka multivitamin kullanmamanız iyi olacaktır. Ölçüyü 50 ml suya çay kaşığı ucu ile 2 mercimek tanesi kadar koymak yeterlidir. Ürünün ağır bir kokusu yok kuşlarda içmeme gibi bir sorun olacağını sanmıyorum. Az kuş besleyenler için 25 gr olan boyu var. Multivitamin olarak kullanılabilir. Vitaminli suyu 6-8 saat sonra dökerek temiz su koymalısınız. Fazla duran vitaminler zehirlenmeye sebep olmaktadır. Ürün bölünmüş olarak ortalama 25 gr 40-50 ₺ civarı orjinal kutuda ise 110-150 ₺ arası değişiyor fiyatlar. Ben ürünü hem multivitamin olarak kullanıyorum hem de b vitamini olarak. Bu şekilde 2 ürün almak yerine tek ürün daha mantıklı oluyor.
Not; Ürün içeriği distribütör firmada farklı ürünün kendi kutusunda farklı yazmaktadır. Ben kutuda yazan değerleri baz aldım. Versele Laga'nın kendi sitesinde de bu şekilde görünüyor.