Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Vilmectin Damla

pantikoko

İspinoz Üye
vilmektin ense damlası hava akarları için etkisini ne kadar sürede gösterir

pantikoko

İspinoz Üye
Dün 3 gibi damlatıldı damlatıldıktan sonra gece yarısına kadar nefes alırken çıkardığı ciyaklama sesi kesildi. uyuduktan 6 7 saat sonra gece yarısı ciyaklama sesi çıkmaya başladı ve hiç geçmedi.

pantikoko

İspinoz Üye
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
sabah yem kusma hareketide yapmaya başladı videosu. Dün gece ve bu sabahki dışkı resmi

WhatsApp Image 2024-11-30 at 22.53.29.jpeg

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-12-01 at 10.53.28.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-01 at 10.53.28.jpeg
    48.1 KB · Görüntüleme: 3

Bahar

Forpus Üye
solunumunda sıkıntı olduğu için hava akarı şüphesiyle damla damlatıldı. solunumla alakalı bir durumdan dolayı kusmuş olabilir mi?
Eğer aynı zamanda farklı bir hastalık doğmadıysa solunum kaynaklı kusma olmaz. Vikleme, sesli solunum, sulu hapşırı, uçtuktan sonra absürt şekilde nefes nefese kalma, efor sarf etmemesine rağmen kuyruk sekmesi gözlenir

pantikoko

İspinoz Üye
Peki ne kadar zamandır bu belirtiler var kuşunuzda
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Bu şekilde ses çıkarıyor nefes alıp verirken dün gece boyu da damla'dan sonra daha hafifti ama sabaha kadar ses çıkardı.
Haziranın 25'i gibi çok hafif kapi gıcırtısı şeklinde ses çıkararak başladı. Baytril tedavisi uygulandı ve geçti. Fakat yine nefes nefese kalması devam ediyordu o hiç geçmedi. 3 ay sonra tekrarladı tekrar baytril kullandım 4 5 gün geçti tekrar başladı. Bu süreçte okaliptüs yağıyla buhar tedavisi ve astım fisfisi kullanıldı. Fakat dahada şiddetlendi. Son baytril kullanılmasından 1 ay sonra tetradox antibiyotik ve avil şurup kullandım bu 6 aylık süreçte avi astım damlası da kullandım.