🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Veteriner 1 damla damlatmaya çalıştı ama çok az fazla gelmiş olabilir. Kaşıntısı ve halsizliği arttı bugün.Kaç damla damlattınız
Kızarıklık mevcut muVeteriner 1 damla damlatmaya çalıştı ama çok az fazla gelmiş olabilir. Kaşıntısı ve halsizliği arttı bugün.
damlanın damlatıldığı bölgede hiçbir farklılık yokKızarıklık mevcut mu
Eğer doz aşımı yoksa stres kaynaklı bir kusma olabilir, veterinerde geçirilen süre, avuçta tutulması vsdamlanın damlatıldığı bölgede hiçbir farklılık yok
solunumunda sıkıntı olduğu için hava akarı şüphesiyle damla damlatıldı. solunumla alakalı bir durumdan dolayı kusmuş olabilir mi?Eğer doz aşımı yoksa stres kaynaklı bir kusma olabilir, veterinerde geçirilen süre, avuçta tutulması vs
Eğer aynı zamanda farklı bir hastalık doğmadıysa solunum kaynaklı kusma olmaz. Vikleme, sesli solunum, sulu hapşırı, uçtuktan sonra absürt şekilde nefes nefese kalma, efor sarf etmemesine rağmen kuyruk sekmesi gözlenirsolunumunda sıkıntı olduğu için hava akarı şüphesiyle damla damlatıldı. solunumla alakalı bir durumdan dolayı kusmuş olabilir mi?
bu belirtilerin hepsi mevcut.Eğer aynı zamanda farklı bir hastalık doğmadıysa solunum kaynaklı kusma olmaz. Vikleme, sesli solunum, sulu hapşırı, uçtuktan sonra absürt şekilde nefes nefese kalma, efor sarf etmemesine rağmen kuyruk sekmesi gözlenir
şu an uyukluyor elime alıp nefes nefese bırakmak istemiyorum. akşamları çok kötü oluyor yarın sabah kontrol edip yazacağımBu arada dışkıda veya ağızda kötü koku var mı. ?
Doksisiklin etkenli ilaç kullandınız mı daha önce? Kanatlılarda solunum yolu için kullanılan en etkili etkendirbu belirtilerin hepsi mevcut.
4 hafta önce tetradoxun son dozunu kullandım. On günlük tedavi süreciydi.Doksisiklin etkenli ilaç kullandınız mı daha önce? Kanatlılarda solunum yolu için kullanılan en etkili etkendir
Peki ne kadar zamandır bu belirtiler var kuşunuzda4 hafta önce tetradoxun son dozunu kullandım. On günlük tedavi süreciydi.
Tetradox'u ne kadar suya ne oranda katarak kullandınız ?4 hafta önce tetradoxun son dozunu kullandım. On günlük tedavi süreciydi.
Bu şekilde ses çıkarıyor nefes alıp verirken dün gece boyu da damla'dan sonra daha hafifti ama sabaha kadar ses çıkardı.Peki ne kadar zamandır bu belirtiler var kuşunuzda
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.