Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Vitamin

ykk.174

Mubiş Üye
Merhaba entrobac, gervit-w multivitamin, bt amin forte ve karaciğer koruyucu vitaminler var nasıl bir düzen ile vermeliyim?

Soner

Forpus Üye
Merhaba entrobac ve gerwit haftada 1 er gün kullanılabilir aralarinda minimum 2 gün temiz su vermek koşuluyla düzenli olarak kullanabilirsiniz.
Bt amin Forte tüy döneminde daha çok fayda sağlayacaktır tüy dönemlerinde haftanin 3 günü kullanabilirsiniz.
Karaciger koruyucuyu hastalık dönemlerinde yoğun ilaç kullanımından sonra veya kür amaçlı hazırlanan ilaçlardan sonra kullanabilirsiniz.

İpek..s

Yönetici
Gerekini söylemiş arkadaşlar karaciğer koruyucuyu normal zamanlarda iki haftada bir tam suluğa 20 damla şeklinde verebilirsiniz röhnfied markalı ürünün kullanım şeklidir
Kötü bir kokusu vardır akşam mutlaka temiz su ile değiştirmek gerekir
Suluğu güzelce kokusundan arındırılarak

Kanaryaci

Forpus Üye
Bunları kullanmadım ancak Powermax vitaminleri ve mamalarını size tavsiye edebilirim. Uygun ve harika iş çıkarıyor. B compleks ve poweryamin forte ile çıplak sırttından 15 günde sırtı tamamen dolduruyor. E100 ile kanarya 10 günde dik ötüme geçiriyor hazır hale sokuyor.

Süleyman E.

Yönetici
Bunları kullanmadım ancak Powermax vitaminleri ve mamalarını size tavsiye edebilirim. Uygun ve harika iş çıkarıyor. B compleks ve poweryamin forte ile çıplak sırttından 15 günde sırtı tamamen dolduruyor. E100 ile kanarya 10 günde dik ötüme geçiriyor hazır hale sokuyor.
Bende aynı marka ürünleri kullanıyorum yıllardır farkını hissediyorum