Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Yardımcı Olur Musunuz

Enurdincer

İspinoz Üye
Kuşum için röhnfried Entrobac probiyotik ve gold wing multivitamin aldım acaba kullanım konusunda yardımcı olabilir misiniz? Geçen hafta ishal olmuştu ancak gelebildi. Hastalık durumlarında mı kullanılmalı yoksa sürekli mi kullanmalıyım?

Enurdincer

İspinoz Üye
Merhabalar hoşbuldum kuşum şuanda hasta değil kekik suyu kaynattım ve başka bir gün karbonatlu su içirdim. Elimde probiyotik ve multivitamin yoktu çünkü. Şimdi edindim ve kullanımı hakkında yardım almak istiyorum.Şuan dışkısı sağlıklı.

Selçuk YÜKSEL

Mubiş Üye
Merhabalar hoşbuldum kuşum şuanda hasta değil kekik suyu kaynattım ve başka bir gün karbonatlu su içirdim. Elimde probiyotik ve multivitamin yoktu çünkü. Şimdi edindim ve kullanımı hakkında yardım almak istiyorum.Şuan dışkısı sağlıklı.
Enterobac haftada 2 vitamin haftada 1 verin. İlk kullanımda enterobac'ı 3 gün üst üste verin