🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Hmm anladim, benim çift hala rahat degil gibi ya birbirlerine alisirlar dimi?Yani bence iyice araştırıp o şekilde üretim yapabilirsiniz Ve yuvaliksiz yavru olmaz
Ne kadar süre olmuştu çift olalı bir de bence yazın üretim yapmayın. Kuşları çok yorar hasta edersinizHmm anladim, benim çift hala rahat degil gibi ya birbirlerine alisirlar dimi?
Çift olali yaklasik 5 gün oldu.Ne kadar süre olmuştu çift olalı bir de bence yazın üretim yapmayın. Kuşları çok yorar hasta edersiniz
Kus 2 gün birsey yemedi galiba, yardimci olur musunuz ölmesin daha yeni aldimYa disi kusum geldigi ilk 2 3 gün iyiydi dün bugün bi garip oldu yemiyor, dal dari veriyorum yemiyor sadece öylece oturuyor gözlerini kapatiyor. Acaba bir sorun mu var?
Kuşunuzun dışkı resmini atabilir misiniz? Düz beyaz mi yoksa yeşillik var mı?Kus 2 gün birsey yemedi galiba, yardimci olur musunuz ölmesin daha yeni aldim
Yesil ve beyaz.Kuşunuzun dışkı resmini atabilir misiniz? Düz beyaz mi yoksa yeşillik var mı?
Siz yine de dışkıyı çekin atın daha garanti olsunYesil ve beyaz.
Siz yine de dışkıyı çekin atın daha garanti olsun
Tamam hocam sagolunKuşunuzun dışkısı normal ama kafes çok kirli. Tünekleri, kafesi dezenfekte edin. Kafes tabanını her gün dezenfekte edin, değiştirin
Rica ederimTamam hocam sagolun
Dişi kuş kızgınlıkta olmayabilirErkek kus disinin gagasina yaklasiyo yem kusmak icin herhalde ama disi kus sadece bakiyor agzini acmiyor, neden böyle?
hmm, kizginligin zamani belli midir?Dişi kuş kızgınlıkta olmayabilir
Dişinin gagası kahverengi olur geneldehmm, kizginligin zamani belli midir?
Disinin gagasi beyaz su anda.Dişinin gagası kahverengi olur genelde
Daha doğrusu cere yani burun rengi var ya oDisinin gagasi beyaz su anda.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.