Merhabalar..oncelikle yeni uye oldum herkese selamlar. 1 hafta once yavru jumbo muhabbet kusu sahiplendim bembeyaz oldugu icin adini hedwig koyduk
surekli okuyup arastiriyorum yanlis bir sey yapmamak icin ve onu mutlu etmek icin. 5 yil once kanarya beslemiştim ondan kalan buyuk bir kafesim vardi onu kullaniyorum suanda. İlk gun normal olarak hareketsizdi ama diger gun kafese tirmanip durdu hareketli olmasi hosuma gidiyor fakat 1.sorunum kafes araliklari hafif geniş oldugundan kac kere kendini sikistirmak uzereyken yakaladim
aldigim yere danistigimda suruden yeni ciktigi icin strese girmis alisinca duzelir dedi simdi surekli bunu yapmasin diye kafesin kapisini acik birakiyorum suan icin konabilecegi yerleri belirledi alismaya basladi ama ele asla ucmuyor yanina gidip parmagima bindirince geliyor sadece. Tabi daha yeni ve yavru oldugundan normal oldugunu dusunuyorum ama benim sorularim sunlar
1) uzaktan ele omza gelmesi icin ne yapabilirim? Nasil alistirabilirim?
2)suyuna vitamin koydugumdan kokusu kotu oluyor acaba suyunu iciyor mu icmiyor mu endişesi yasiyorum sadece sabahlari bikerecik ictigini goruyorum bu sizce yeterli mi?
3) gun icinde de uyukladigi oluyor yavru oldugundan normal mi yoksa halsizlik diye endiselenmeli miyim? (İstahi guzel yem yiyor)
4) 1 haftadir evde simdiden kafesini surekli acmam dogru mu? Kendisi cikmakta istiyor cunku..
5) cok az otuyor. sadece kus sesi acinca otuyor bu normal mi? Ayrica kimisi kus sesi acma diyor kimisi ac diyor bu konuda kafam karisti acaba onceki kafesindeki kuslari mi ozluyor ona kotuluk mu yapiyorum diye uzuluyorum
Simdiden okuyup cevaplayan ilginen herkese tesekkurler

1) uzaktan ele omza gelmesi icin ne yapabilirim? Nasil alistirabilirim?
2)suyuna vitamin koydugumdan kokusu kotu oluyor acaba suyunu iciyor mu icmiyor mu endişesi yasiyorum sadece sabahlari bikerecik ictigini goruyorum bu sizce yeterli mi?
3) gun icinde de uyukladigi oluyor yavru oldugundan normal mi yoksa halsizlik diye endiselenmeli miyim? (İstahi guzel yem yiyor)
4) 1 haftadir evde simdiden kafesini surekli acmam dogru mu? Kendisi cikmakta istiyor cunku..
5) cok az otuyor. sadece kus sesi acinca otuyor bu normal mi? Ayrica kimisi kus sesi acma diyor kimisi ac diyor bu konuda kafam karisti acaba onceki kafesindeki kuslari mi ozluyor ona kotuluk mu yapiyorum diye uzuluyorum

Simdiden okuyup cevaplayan ilginen herkese tesekkurler