Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Yavru Muhabbet Ayak Sorunu

Belos

Forpus Üye
Merhaba arkadaşlar. Geçende yavru Muhabbet kuşumun ayağındaki sorundan bahsetmiştim bana çok yardımcı oldunuz.. Yavrunun tutmayan ayağı şiş ve mor mu. Morluğu anlayamıyorum çünkü mavi renk erkek kuşumuzunda ayağı bu renk fakat hasta ayağı diğer ayağından şiş gibi geldi bana ne yapmalıyım sabitleyici vardı çıkardım teramicinle masaj yaptım. Yardımcı olurmusunuz🙏

Ekli dosyalar

• IMG-20240401-WA0000.jpg
    IMG-20240401-WA0000.jpg
    180.6 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG-20240401-WA0001.jpg
    IMG-20240401-WA0001.jpg
    116.9 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG-20240401-WA0002.jpg
    IMG-20240401-WA0002.jpg
    94.6 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG-20240401-WA0003.jpg
    IMG-20240401-WA0003.jpg
    135.2 KB · Görüntüleme: 5

Taha

Yönetici
Merhaba arkadaşlar. Geçende yavru Muhabbet kuşumun ayağındaki sorundan bahsetmiştim bana çok yardımcı oldunuz.. Yavrunun tutmayan ayağı şiş ve mor mu. Morluğu anlayamıyorum çünkü mavi renk erkek kuşumuzunda ayağı bu renk fakat hasta ayağı diğer ayağından şiş gibi geldi bana ne yapmalıyım sabitleyici vardı çıkardım teramicinle masaj yaptım. Yardımcı olurmusunuz🙏
Bir tık sis duruyor kelepceden önce var mıydı acaba

Belos

Forpus Üye
Hocam diğer ayağından biraz daha iri duruyordu bu kadar bariz değildi. Morluk yok değil mi. Ne yapabilirim bu şişlik için
Dün birkaç saat çıkardım sabitleyiciyi az da olsa geriledi sanki şişlik. Sabah akşam teramicinle masaj yapıyorum bilemedim daha ne yapmalıyım korktum kangren mi oldu diye

Belos

Forpus Üye
Dün birkaç saat çıkardım sabitleyiciyi az da olsa geriledi sanki şişlik. Sabah akşam teramicinle masaj yapıyorum bilemedim daha ne yapmalıyım korktum kangren mi oldu diye
Basmak istemiyor o ayağına kanatlarında güç alıp tek ayakla ilerlemeye çalışıyor. Bugün 23 günlük. Çok soru soruyorum kusuruma bakmayın endişeliyim.