Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Yem Seçmek.

Gökmuhabbet

Forpus Üye
Merhaba bu davranış geçen hafta başladı.(Bu davranis (yem seçme) üstüne üç defa yem değiştirdim fakat gene hicbirini sevmedi seçme ve az tüketim tekrar devam etti)
Asya bizim evin en yaşlı muhabbeti ilk defa böyle bir davranışda bulundu.
Öbür muhabbetler sevdiği için aldığım yemlerde bir sıkıntı olacağını da düşünmedim.(Tabiki onlarda yem değişimi yapmak istemezdim ama) denemek istedim fakat onlar gayet güzel bir şekilde tükettiler. Sadece bir kere değiştirdim onlarda
Günlük rutinimiz gayet güzel bir şekilde devam ediyor.(gayet neşeli) Ve hareketlerinde değişme yok.
Fakat genede hastalık baslangici olabilir diye düşünüyorum.bana yardimci olabilir misiniz.

Ekli dosyalar

• IMG20240507154608.jpg
    IMG20240507154608.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 19
  • IMG20240507154659.jpg
    IMG20240507154659.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 5

Taha

Admin
Merhaba bu davranış geçen hafta başladı.(Bu davranis (yem seçme) üstüne üç defa yem değiştirdim fakat gene hicbirini sevmedi seçme ve az tüketim tekrar devam etti)
Asya bizim evin en yaşlı muhabbeti ilk defa böyle bir davranışda bulundu.
Öbür muhabbetler sevdiği için aldığım yemlerde bir sıkıntı olacağını da düşünmedim.(Tabiki onlarda yem değişimi yapmak istemezdim ama) denemek istedim fakat onlar gayet güzel bir şekilde tükettiler. Sadece bir kere değiştirdim onlarda
Günlük rutinimiz gayet güzel bir şekilde devam ediyor.(gayet neşeli) Ve hareketlerinde değişme yok.
Fakat genede hastalık baslangici olabilir diye düşünüyorum.bana yardimci olabilir misiniz.
Merhabalar hangi yeni kullanıyorsunuz hangi tohumu seçiyor içinden. Kusta ishal var probiyotik kullandınız mi

Gökmuhabbet

Forpus Üye
Merhabalar hangi yeni kullanıyorsunuz hangi tohumu seçiyor içinden. Kusta ishal var probiyotik kullandınız mi
Düzenli gerwit kullaniyoruz
Sabah ki pecete islakdi biraz belki yanıltıcı olabilir.
Gold wings ürünlerini istemedi iki ayrı ürün
Ben de direk açık yeme geçiş yaptim.
Yemi yiyememek değilde yemi yememek gibi bir durum var .mesala hasta olduğunda içindeki aspuru yiyor sadece fakat şimdiki durum biraz karışık.ilk defa yemi ayagı ile eşidigini goruyorum.🤔

Ekli dosyalar

• IMG_20240508_185738.jpg
    IMG_20240508_185738.jpg
    378.6 KB · Görüntüleme: 3