Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Yeni Bebekler Büyüyor 🙂

Süleyman E.

Admin
Kendi yavrularımın yavruları gelmeye devam ediyor MaşâAllah 😊 sarı yüze doyacağız her halde 😁

20231205_151209.jpg

20231205_151223.jpg

İpek..s

Moderator
Maşallah kuşların bu hâllerini çok seviyorum 😍 Beyaz yumuşak tüyleri ile çok şeker duruyor hepsi sağlıkla yeme düşerler inşallah 🤲

Süleyman E.

Admin
Maşallah kuşların bu hâllerini çok seviyorum 😍 Beyaz yumuşak tüyleri ile çok şeker duruyor hepsi sağlıkla yeme düşerler inşallah 🤲
Sağolun hocam teşekkür ederim. Aynen benim de çok hoşuma gidiyor pamuk şeker gibi 🤩 âmin inşâAllah 🤲🏻 bir yuvamız daha var onda bir sürpriz var bizim için 😁 onuda paylaşacağım inşâAllah 🤩

PauL

Mubiş Üye
Maşallah sağlık bir şekilde büyürler inş. darısı bizimkilerin başına bir türlü tutturamadık :) bakalım bekliyoruz bizde hala çalışma var ama dişi kuş gıcıklık yapıyor :)

Süleyman E.

Admin
Maşallah sağlık bir şekilde büyürler inş. darısı bizimkilerin başına bir türlü tutturamadık :) bakalım bekliyoruz bizde hala çalışma var ama dişi kuş gıcıklık yapıyor :)
Sağolun teşekkür ederim 🙂 nasip olur inşâAllah sizlere de 🤲🏻🙂 görsellerini paylaşabilirsiniz konu açıp hem kuşları görmüş oluruz

PauL

Mubiş Üye
Sağolun teşekkür ederim 🙂 nasip olur inşâAllah sizlere de 🤲🏻🙂 görsellerini paylaşabilirsiniz konu açıp hem kuşları görmüş oluruz
Şuan işteyim en kısa sürede paylaşacağım.Erkek çok istekli aslında ama dişi kuşlardan yana hep çaresiz.Kaç çeşit kuş denedik yok bir türlü o atılımı yapamıyor.Şimdi bu dişi yeni geldi 1 ay olmadı fakat çok iyi anlaşıyorlar birbirlerini kaşıyor yem veriyor dişi kuş dışarı çıksalar bile yanından ayrılmıyor.Ama ayak atıyor hatta çıkıyorda ama dişi bırakmıyor kendini nedendir bilemiyorum.Bu ara yuvalığa çok girip çıkıyor ve erkek kuşu yaklaştırmıyor yuvalığa sen girme der gibi :)

İpek..s

Moderator
Şuan işteyim en kısa sürede paylaşacağım.Erkek çok istekli aslında ama dişi kuşlardan yana hep çaresiz.Kaç çeşit kuş denedik yok bir türlü o atılımı yapamıyor.Şimdi bu dişi yeni geldi 1 ay olmadı fakat çok iyi anlaşıyorlar birbirlerini kaşıyor yem veriyor dişi kuş dışarı çıksalar bile yanından ayrılmıyor.Ama ayak atıyor hatta çıkıyorda ama dişi bırakmıyor kendini nedendir bilemiyorum.Bu ara yuvalığa çok girip çıkıyor ve erkek kuşu yaklaştırmıyor yuvalığa sen girme der gibi :)
Anlatımlarıniza bakılırsa herşey yolunda eğer dişi hazırsa süreç yakın demektir bu süreçte takviye çok önemlidir yumurta maması ve Takviyeleri doğru verdiğiniz de ve kuşa yeterli geldiğinde süreci başlatıyorlar geç olsun güç olmasın önemli olan sürecin sağlıklı tatamlanmasi hayırlısı olsun ☺️

PauL

Mubiş Üye
Anlatımlarıniza bakılırsa herşey yolunda eğer dişi hazırsa süreç yakın demektir bu süreçte takviye çok önemlidir yumurta maması ve Takviyeleri doğru verdiğiniz de ve kuşa yeterli geldiğinde süreci başlatıyorlar geç olsun güç olmasın önemli olan sürecin sağlıklı tatamlanmasi hayırlısı olsun ☺️
Valla devamlı takviyelerini yapıyoruz bakalım kuş yuvalığa girip erkek kuşu almıyor normal mi ? bakalım artık nezaman olursa dediğiniz gibi geç olsun güç olmasın

Süleyman E.

Admin
Şuan güzel gidiyorlar o zaman. Kuşları salmayın bir de kendilerine bol bol vakit ayirsinlar 👍🏻

PauL

Mubiş Üye
Genelde bilerek salmıyorum ama bazen kanatlarını açmak istiyor ondan salıyorum ve bide dışarda iken daha çok yaklaşıyor bu seferde dişi izin vermiyor hiç bakalım artık nasıl olucak beklicez.