Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Yeni Dişi Geldi. Anlaşırlar Mi

erkam

Forpus Üye
Erkek kuşumun yanına yeni dişi geldi. Dişi erkegi devamlı dövüyor yaklaştırmıyor. Zamanla alışırlarmi birbirlerine yoksa es tutmadığı icin mi yapıyorlar.
Oyuncaklar vardi kafeste aldim onlari biraz sakinlediler gibi . Birde dişi geldiğinden beri ikisinde kaşınıyor gibi gagalariyla kendilerini temizliyor gibi yapıyorlar hastalık bitlenme falan değildir demi. Baktim da göremedim pek birşey

Taha

Admin
Hocam kavga anını çekerseniz iyi olur aşırı bir durum görünmüyor. Eğer yavru vs istiyorsanız bütün salıncakları çıkarın. Kafeste yanlış gormediysem 3-4 tane salıncak var kafes çok daralmış uçmaya alan kalmamış kafesinde geniş açıdan bir resmini ekler.misiniz

erkam

Forpus Üye
Hocam kavga anını çekerseniz iyi olur aşırı bir durum görünmüyor. Eğer yavru vs istiyorsanız bütün salıncakları çıkarın. Kafeste yanlış gormediysem 3-4 tane salıncak var kafes çok daralmış uçmaya alan kalmamış kafesinde geniş açıdan bir resmini ekler.misiniz
Kafesdeki oyuncaklari çıkardım salıncak falan kalmadi resimde yükleyemedim.
kavga durdu gibi şuan video şeklinde atayım resim yerine

Ronay

Site Kurucusu
Çünkü dişi yetişkin hazır bir kuş erkek çok genç bu durumda bu olay olacaktır. Erkeğe daha genç 4 aylık civarı bir dişi daha iyi olurdu. Biraz zaman ister bu durum.