Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Yeni Kuşlar Ile Yeni Kulukca Süreci ♥️

İpek..s

Yönetici
Herkes merhaba yeni bir kulukca sürecine girdim ve açıkçası heyecanlıyım sizinle de bu süreci paylaşmak istedim ☺️
İlk yumurta gelmiş biraz önce gördüm ve hemen konu açmak istedim umarım yumurtalar dolu gelir tek endişem o yönde.... Durumdan haberdar ederim umarim süreç sorunsuz geçer

Ekli dosyalar

• IMG_20231011_093935.jpg
    IMG_20231011_093935.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20231029_124958.jpg
    IMG_20231029_124958.jpg
    598.7 KB · Görüntüleme: 14

Taha

Yönetici
Maşallah canlara 🧿 hayırlı kuluçkalar olsun şimdiden

Süleyman E.

Yönetici
MaşâAllah hocam bereketli olsun gözünüz aydın inşâAllah sağ sağlim yavrularını da görürsünüz 🙂 o Erkek tecrübeli bir kuşa benziyor dolu olmasa bile yeniden bir kuluçka yaptırmak sorun oluşturmaz 👍🏻🙂

İpek..s

Yönetici
MaşâAllah hocam bereketli olsun gözünüz aydın inşâAllah sağ sağlim yavrularını da görürsünüz 🙂 o Erkek tecrübeli bir kuşa benziyor dolu olmasa bile yeniden bir kuluçka yaptırmak sorun oluşturmaz 👍🏻🙂
Çok sağolun 🙏 hocam Allah razı olsun
Her kulukca ayrı bir heyecanmis onu fark ettim şuan 😊 gelişmelerden haberdar ederim

Süleyman E.

Yönetici
Hocam akarsit var toz olarak bir de ardap bunlar zemin ve etraf için kullanılabilir. Ama kuşun kendisi için vilmectin çok etkilidir