Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Yeni mubisler

İpek..s

Yönetici
Herkese merhabalar 🙂 size yaşadığım bir kaç gelişmeden bahsetmek istiyorum kuşlarım yine kulukcada ve bitmek üzere art arda 3 kulukca yaşamış oldular şuan dişiyi ayırdım 6 yavruya da baba bakıyor yavrularım bunlar yeni eşleme yapmak istediğim için bu anaçların İlk kulukcadan olan yavrusuna eş aldım şuan 11 aylık erkek onların da resmini eklerim şimdi yavruları ekliyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20230523_121459.jpg
    IMG_20230523_121459.jpg
    7.5 MB · Görüntüleme: 16

İpek..s

Yönetici
Eşleme yapmak istediğim kuşlarım bunlar dediğim gibi erkek 11 aylık dişi daha genç ve biraz hırpalanmış bir dişi eşe hazır olduğunu sanmıyorum ama iyi anlaştılar gibi video ekliyorum sizce bu kuşlar hangi renk yavrular verir dişinin önce güzel bir bakıma ihtiyacı var sonrasında neler olur bilemiyorum 🙂 Zaman gösterecek
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Son düzenleme:

Süleyman E.

Yönetici
MaşâAllah çok güzeller tüyleri kadar ömürleri olsun 🤲🏻😊🤩
Eşlemeye gelecek olursa bol bol çok hoş renklerde Parçalı yavrular alırsınız diye tahmin ediyorum çift faktör Parçalı kuşlar gen havuzu olarak geniş ve baskın karaktere sahip oluyorlar.

InCollage_20230222_155158741.jpg

Bende bu sezon böyle bir eşleme yapmıştım 14 yavru aldım toplamda hepsi parçalı geldi 2 gri Parçalı diğerleri mavinin her tonunda Parçalı geldiler 😊
IMG-20230202-WA0009.jpg

İpek..s

Yönetici
MaşâAllah çok güzeller tüyleri kadar ömürleri olsun 🤲🏻😊🤩
Eşlemeye gelecek olursa bol bol çok hoş renklerde Parçalı yavrular alırsınız diye tahmin ediyorum çift faktör Parçalı kuşlar gen havuzu olarak geniş ve baskın karaktere sahip oluyorlar.

Ekli dosyayı görüntüle 721
Bende bu sezon böyle bir eşleme yapmıştım 14 yavru aldım toplamda hepsi parçalı geldi 2 gri Parçalı diğerleri mavinin her tonunda Parçalı geldiler 😊
Ekli dosyayı görüntüle 723

Maşallah 🧿 Süphanallah 🤩
Bu eşlemeyi görmek benim için iyi oldu 👍 teşekkür ederim tek fark erkek beyaz dişi gri sariyuz bu bir fark oluşturur mu yavru konusunda emin değilim kuşların ekran görüntüsünü alabilir miyim

Süleyman E.

Yönetici
Maşallah 🧿 Süphanallah 🤩
Bu eşlemeyi görmek benim için iyi oldu 👍 teşekkür ederim tek fark erkek beyaz dişi gri sariyuz bu bir fark oluşturur mu yavru konusunda emin değilim kuşların ekran görüntüsünü alabilir miyim
Teşekkür ederim sağolun hocam. Evet sarı yüz olması dişinin çok büyük bir artı daha hoş mutasyon yavrular gelecektir altlarından. Tabi alabilirsiniz resimleri 😊✋🏻