Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Yeni Muhabbet Kusum

yediemin

Mubiş Üye
Öncelikle herkese merhaba, tam 1 yil önce aldigim erkek kusuma disi kus aldim. Sormak istedigim bazi sorular var, bunlardan biride yaslari, yani erkek kusum 1 yasinda fakat yeni aldigim disi kus kaç yasinda bilinmiyor bana birkaç aylik gibi geliyor, es olurlar mi?
2. sorum kaç günde birbirlerine alisip es olurlar?
3. sorum, erkek kusum rainbow ve disi kus aldigim yerde rainbow yoktu ama onunda renkleri güzel diye aldim, rainbow ile rainbow daha mi iyi olurdu, yoksa aldigim gibi mi öyle biraksam?

limonfıstık

Mubiş Üye
Öncelikle herkese merhaba, tam 1 yil önce aldigim erkek kusuma disi kus aldim. Sormak istedigim bazi sorular var, bunlardan biride yaslari, yani erkek kusum 1 yasinda fakat yeni aldigim disi kus kaç yasinda bilinmiyor bana birkaç aylik gibi geliyor, es olurlar mi?
2. sorum kaç günde birbirlerine alisip es olurlar?
3. sorum, erkek kusum rainbow ve disi kus aldigim yerde rainbow yoktu ama onunda renkleri güzel diye aldim, rainbow ile rainbow daha mi iyi olurdu, yoksa aldigim gibi mi öyle biraksam?
Dişi kuşları veya erkek kuşları bir yaşına gelmeden çiftleştirmeyim, yavru almayin. Kuşa zarar verir. Bence kalsın. Büyüsün. Güzel yavrulari olur 🙂

yediemin

Mubiş Üye
Yeni disi muhabbet kusu diye aldigim kus bu, disi mi, kac aylik gibi görünüyor yardim edin?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-08-12-20-14-45-926_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-08-12-20-14-45-926_com.miui.gallery.jpg
    803.7 KB · Görüntüleme: 7

yediemin

Mubiş Üye
Arkadaslar erkek muhabbet kusu ne kadar sürede alisir disiye, sürekli rahatsiz ediyor acaba çok mu küçük disi?

yediemin

Mubiş Üye
Yazık ya bu garibime şimdi geri mi gidecek 😒 Ama evet yetişkin kuşa yetişkin iyi olur bir de hemen yanına koymayin. Bir hafta karantinaya almanız lazım hastalık varsa erkek kuşa bulaşır
Ve birsey fark ettim disi kus sulu diski yapiyor acaba bu bir geçit mi hani yeni geldi ya ortam aliskanligi falan çok durgun.