Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Yeşil ve Sıvı Dışkı

furkeng

İspinoz Üye
Herkese merhabalar,
8 aylık muhabbet kuşum son günlerde fotoğraftaki gibi dışkılama yapıyor. Ve birkaç gündür çok fazla tüy döküyor. Kafesinden yumak yumak tüy çıkıyor. Popo kısmı beyaz duruyor yani temiz. Yani hareketinde de bir problem yok oldukça hareketli. Sadece sabahları çok ötüyordu şuan ötmüyor sabahları. Onun haricinde bir değişiklik yok kuşta. Biraz bakındım ishal olduğu için haşlanmış patates verdim. Yedikten sonra biraz düzeldi gibi oldu ama halen aynı dışkılıyor. Ne yapmalıyım?
WhatsApp Image 2023-05-20 at 18.23.15 (1).jpeg
WhatsApp Image 2023-05-20 at 18.23.15 (2).jpeg
WhatsApp Image 2023-05-20 at 18.23.15.jpeg

Yeşil ve Sıvı Dışkı

Bağırsak florası sorunlu bu kuşun, avidiare alın kullanın ardından da probiyotik kuşlanın 2 gün. Eğer yemden kesilme ve dışkı rengi değişme olursa yazın hemen.

Ronay

Site Kurucusu
Şuan için çok büyük bir problem yok. Avidiare var ise kullanın 4-5 gün ve ardından vitamin ve probiyotik yeterli olacaktır. Ekleyebilirseniz video ekler misiniz?

Ronay

Site Kurucusu
Bağırsak florası sorunlu bu kuşun, avidiare alın kullanın ardından da probiyotik kuşlanın 2 gün. Eğer yemden kesilme ve dışkı rengi değişme olursa yazın hemen.

Çözüm

furkeng

İspinoz Üye
Bağırsak florası sorunlu bu kuşun, avidiare alın kullanın ardından da probiyotik kuşlanın 2 gün. Eğer yemden kesilme ve dışkı rengi değişme olursa yazın hem
Merhaba tekrardan
Dediğiniz ürün yerine entrobac probiyotik aldım.1 gün kullandım ve dışkı genel olarak buna döndü. Şuanlık normal mi ne yapmaliyim?
IMG_20230525_073104.jpg
IMG_20230525_073122.jpg

Ronay

Site Kurucusu
1 gün daha kullanın ve kullanım bittikten 1 gün sonra dışkı atın, halsizlik var mı? iştahı nasıl?