Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Yine Kavuşmak Dileğim Duam 😢🌷Murtiz

murtizmeray

Forpus Üye
Son zamanda sağlığı zayıflamış olan sultan papağanımız Murtiz can Bugün öğlen 12 ye doğru vefat etmiştir. Oysa ben bugün onu kliniğe götürecektim planda...
Recep ayına yeni girdik, o da son iki gün damla beslemem dışı bir şey yemedi, yiyecek gücü de yoktu, geceden beri su bile içmedi. Oruçlu gitti adeta. 🙏🏼🌷🦜💓
Huzur içindeydi son halinde... Son dakikalarda bir ara, merhaba diyormuş şekilde gagası oynadı 😢
Türkiyede onun kadar uzun yaşamış sultan papağanına az rastlanır. Ailemin değerli, özel bir canı oldu yıllarca.
Sorularımı cevaplayan ilgi gösteren herkese teşekkürler Allah sizden de razı olur inşallah 🙏🏼

Taha

Yönetici
Çok üzüldüm çok emek verdiniz siz çok geçmiş olsun başınız sağolsun 😞

boncukgöz

İspinoz Üye
Başınız sağolsun benim de geçen yıl çok kıymet verdiğim muhabbet kuşumu kitle yüzünden kaybettim 4 ay o kitle ile mücadele verdik. Umarım iyi bakabilmişimdir. Sizi çok iyi anlıyorum. Allah sabır versin acısı uzun süre sonra dinse de hep kalbinizde olmaya devam edecektir. Cennet kuşu 🐣🤲🏼

murtizmeray

Forpus Üye
Başınız sağolsun benim de geçen yıl çok kıymet verdiğim muhabbet kuşumu kitle yüzünden kaybettim 4 ay o kitle ile mücadele verdik. Umarım iyi bakabilmişimdir. Sizi çok iyi anlıyorum. Allah sabır versin acısı uzun süre sonra dinse de hep kalbinizde olmaya devam edecektir. Cennet kuşu 🐣🤲🏼
Gerçekten mi 😦☹️zor oluyor o süreç ama olduğu kadar da sabır ve hayır getiriyor. Size de geçmiş olsun başsağlığı dilerim. ❤️âmin